Jobbet Junior Systemtestare / Junior Ingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Systemtestare / Junior Ingenjör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad inom datateknik, programmering/systemutveckling och har ambitioner om att gå in en roll som systemintegratör/systemtestare? Bravura söker just nu fler medarbetare för tjänster inom testing. Ta chansen att bli matchad inför framtida uppdrag!

Om företaget

Bravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom Data/IT. Vi söker dig som är tekniskt intresserad, serviceinriktad och en naturlig problemlösare. Våra kunder är företag inom olika branscher, med placering runt om i hela Skåne. Är du den vi söker är du välkommen att skicka in din ansökan så hjälper vi dig att matcha din profil med aktuella tjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som Testare är dina arbetsuppgifter att vara med och utforma hur olika testmiljöer ska sättas upp. Utöver det kommer du utveckla testcase och arbeta med olika molntjänster. Övriga arbetsuppgifter kan innefatta automatisering av test eller utförandet av "exploratory testing".

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, elektroteknik, programmering/systemutveckling eller motsvarande • Erfarenhet av C/C++ programmering • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Meriterande: • Erfarenhet av programmering i Python och TCL För att trivas i rollen ser vi att du är en kvalitetsmedveten person med ett stort intresse för teknik och kvalitetssäkring. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar och att lösa problem. Du är en nyfiken person som gillar att ta initiativoch du tar stort ansvar för dina prestationer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området Data/IT. Start: Enligt överenskommelse Plats: Malmö (men även runt om i Skåne) Lön: Enligt Överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Sökord: Javascript, test, testning, testare, C, C++, Test Engineer, Python, Software Engineer, GIT, Utvecklare, Developer, Programmering, Civilingenjör, Data, IT, Databas, network, router, Heltid, Inhouse, Malmö, , 2nd line, 3rd line, teknisk support, helpdesk, support, service, kundkontakt, kundsupport, omgående, felsökning, hosting, nätverk, tekniker, konfiguration, IT, IT-tekniker, tekniker, vmware, windows, office365, AD, ITIL, drifttekniker, supporttekniker, Lund, Helsingborg, Skåne, Kristianstad

Referens

2553601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till