Jobbet Junior systemspecialist till Cargotec har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior systemspecialist till Cargotec publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Ljungby

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och social person med ett genuint intresse för IT och processer? Vill du bli en del av ett spännande team i teknisk framkant? Är du dessutom en person som gillar att resa, främst till USA och Finland? Härligt! Sök tjänsten som junior systemspecialist idag!

Dina arbetsuppgifter
- Kalmar Global Information Management-organisation söker en ny lagmedlem för att utveckla vår datorbaserade design och teknik, samt processer tillsammans med affärsavdelningen inom FoU i Kalmar. - Du kommer att spela en nyckelroll i projektet och ta ägandet av den globala tekniklösningen, inklusive mekaniska och elektriska CAD-system samt modellhanteringslösning. - Undersöka ny teknik, konsultera med ingenjörer och leverantörer för att leda utvecklingen av designsystem och följa upp generell utveckling av system inom teknikbranschen. - Bidra till eller leda till framgångsrikt genomförande av PLM och tekniska system. - Äganderätt till CAD designmetoder och mallar. - Upprätthålla, testa och diagnostisera funktionaliteten hos tekniska system och tillhandahålla support och felsökning av fel i system. - Planera, skapa och samordna tekniska instruktioner, metoder och ge utbildning och stöd för ingenjörer om IT-miljöer och designsystem.

Om företaget
Cargotec är en ledande leverantör av last- och lasthanteringslösningar med målet att bli ledande inom intelligent lasthantering. Deras erbjudande omfattar industriell formgivning, hållbar lasthanteringsutrustning och automatiserade terminallösningar, programvara och tjänster. Dessa används i hamnar, terminaler, distributionscentra och olika branscher. De tillhandahåller lastfartyg, terminaltraktorer, gårdskranar, båtkranar, reachstackers, tomma containerhanterare och truckar. Navis terminalsystem (TOS) och Bromma spridare tillhandahålls som en del av affärsområdet.

Din profil
Skallkrav: - Kandidat- eller magisterexamen inom datavetenskap eller motsvarande - God förståelse av hårdvaruplattformar och programvara - Grundläggande förståelse för industriell mekanik eller elteknik - Engelska i tal och skrift Meriterande: Vad är extra bra att kandidaten innehar. Dessa ska inte vara avgörande för att tacka JA till kandidat -Erfarenhet av systemutveckling och programkompetenser -Kunskaper i något CAD-verktyg (Autocad, Revit) -Fler språk

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, dagtid Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Referens

20273

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till