Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior systemledare till E.ON jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior systemledare till E.ON på Academic Work

Junior systemledare till E.ON

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Detta är till dig som har höga framtidsvisioner, vill arbeta på ett globalt företag och önskar få möjligheten att bidra till ett större sammanhang. Din tid är nu för att vara med på E.ONs digitaliseringsresa! Har du ett analytiskt sinne och är en problemlösare? Har du samtidigt förmåga att förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt till andra människor? Då vill vi ha din ansökan!


Om tjänsten
E.ON befinner sig i en omfattande förändringsprocess, driven av teknisk utveckling med digitalisering och automatisering för att möta sina kunders förväntningar. Företaget har som mål att erbjuda sina kunder 100% förnybar eller återvunnen energi senast år 2025, vilket ställer höga krav på innovativa lösningar för att säkerställa ett stabilt energisystem. Hanteringen av big data kommer därmed att vara en central möjliggörare och i detta kommer du få möjligheten att bidra. E.ON är nämligen i full gång med att lägga grunderna för att automatisera och digitalisera energitillgångar - detta genom ett komplext system som samlar in data från tusentals sensorer. Tillgång till kvalitetssäkrad data möjliggör den fortsatta resan mot att bland annat kunna förutse avvikelser innan de inträffar, se videon nedan.

Tillsammans med seniora kollegor kommer du att arbeta i ett projekt där ni samlar data från olika system och tillgängliggör för E.ONs användare. I denna roll förväntas du ansvara för att administrera och kvalitetssäkra data från våra energisystem. Du sprider användandet och säkerställer nyttan för organisationen genom att utbilda och driva användargrupper, visualisera data och bygga rapporter samt vidareutveckla plattformen.

Du erbjuds

* En spännande möjlighet att komma in på ett globalt företag med stor utvecklingspotential, inom och utanför Sverige. Du ingår i teamet för Teknisk support & utveckling tillsammans med ett härligt gäng tekniskt kompetenta medarbetare. Ni alla har ett brinnande intresse för att bidra till en mer hållbar framtid. Du kommer att få en introduktion av seniora kollegor för att på bästa sätt kunna komma in i arbetet och på sikt arbeta självständigt.
* En dedikerad konsultchef som coachar och stöttar dig i din utveckling genom hela anställningsprocessen.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON Energiinfrastruktur AB. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

* Lägga upp signaler och säkra historisk data samt säkerställa dess kvalitet
* Tillsammans med teamet, analysera och tolka vad datan symboliserar för att sedan visualisera denna genom att skapa exempelvis vyer
* Stötta andra medarbetare i organisationen i att förmedla datan till övriga delar av organisationen

Resor i tjänsten kan förekomma ca 1-2 gånger i månaden och då till Örebro, Norrköping eller Stockholm.
Vi söker dig som

* Har ett brinnande intresse för teknik och digitalisering
* Innehar en relevant högskoleexamen inom IT- exempelvis inom systemvetenskap, informationssystem, datateknik/vetenskap eller dylikt
* Har systemvana och grundläggande kunskap inom SQL
* Besitter goda kunskaper i Excel
* Är obehindrad i svenska och engelska
* Är svensk medborgare (på grund av säkerhetsklassning)
* Har körkort, dock inget krav med tillgång till egen bil

Det är meriterande om du
* Har erfarenhet av Data Governance
* Har erfarenhet av energibranschen

Som person är du:

* Strukturerad
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Har god samarbetsförmåga

Vi lägger stor vikt vid dina kompetenser i denna rekrytering och kommer att analysera dessa djupgående under processen.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Vår verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för våra kunder. Du kan läsa mer om företaget HÄR.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060121-SE