Jobbet Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 2 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker för vår kunds räkning en junior logistikkoordinator till ett konsultuppdrag hos ett internationellt bolag i Västerås. Efter avslutat uppdrag finns möjligheter till fast anställning hos kunden.

Om rollen

I rollen kommer du att koordinera order mot kunder samt även arbeta med en del operativt inköp. Du kommer också att delta i en del mindre projekt kring materialplanering och leverantörskontakter. För rätt person innebär detta en chans till vidareutveckling inom supply chain management med de fördelar som ett stort bolag verksamt på en internationell marknad kan erbjuda. 

Erfarenhet och kompetens

För uppdraget bör du ha något års erfarenhet av arbete inom logistik och/eller inköp. Uppdraget är lämpligt för dig som nyligen utbildat dig inom logistik, ekonomi eller inköp och är intresserad av att bygga på dina kunskaper inom supply chain management. Du är van att arbeta i olika affärssystem och har goda IT-kunskaper. Erfarenhet av SAP är önskvärt. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och är som person öppen, trygg och drivande.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 27 april 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

Referens

valueone1059

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till