Jobbet Junior Software Asset Managmentkonsult till Atea sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Software Asset Managmentkonsult till Atea sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av Svenska Landslaget inom Infrastruktur och hjälpa bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en Software Asset Managmentkonsult åt vår kund Atea. Vår kund Atea bygger tillsammans med deras kunder i hela Sverige med it. De har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper deras kunder med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Att arbeta som SAM-konsult på Atea innebär att du proaktivt hjälper både nya som befintliga kunder att på bästa sätt få kontroll över sina mjukvarutillgångar samt optimera deras investeringar i mjukvara och molntjänster. Du utgår från Ateas kontor och kommer även att arbeta på plats hos våra kunder stora som små inom både offentlig samt privat verksamhet. Du kommer att agera rådgivare och vara involverad i hela livscykelhanteringen såsom uppstart, implementation, analys, löpande förvaltning och utveckling.
Som SAM-konsult på Atea arbetar du dagligen med kunder, kundansvariga säljare, specialistsäljare och mjukvarutillverkare.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid, startar omgående och löper under sex månader med stor chans till förlängning och övertag. Arbetet är förlagt under kontorstider på vardagar. Tjänsten är på heltid och beräknas omgående, med viss flexibilitet på startdatum.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom exempelvis systemvetenskap eller datavetenskap alternativt yrkeshögskola. För att lyckas i rollen har du en analytisk förmåga samtidigt som du är nyfiken och driven. Du är duktig på att samarbeta med personer i flera olika roller hos både kund och med kollegorna. Det är viktigt att ha förståelse för kundens digitala resa till molnet samt att kunna presentera och kommunicera på ett tydligt och pedagogisk sätt. Du behärksar svenska i tal och skrift. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43425

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare sökes till växande Sadex! Stockholm Academic Work
HR-Manager till Dinair sökes! Stockholm Academic Work
Kundtjänstmedarbetare - heltid Stockholm Recruitive AB
Senior Projektledare Stockholm CGI
Systemintegratör Linux Järfälla SAAB
Systemintegratör Windows Järfälla SAAB
Automationsingenjör Stockholm-Arlanda Poolia
Redovisningsekonom till Wiklunds Åkeri i Järfälla Järfälla Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driven lönekonsult till rekrytering Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Recptionist sökes till Hertz! Stockholm StudentConsulting
Junior innesäljare till Nomor Stockholm Academic Work
Kundansvarig till växande Xeeda Stockholm Academic Work
Kampanjkoordinator sökes till Hemköp Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till