Jobbet Junior signalingenjör som vill utvecklas har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior signalingenjör som vill utvecklas publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Nässjö

Arbetsbeskrivning


Är du en person med ett genuint intresse för teknik och järnväg och som är redo att anta nya utmaningar? Vi söker dig som är driven, noggrann, och som vill bli en del av ett spännande team på Sweco Rail.

Dina arbetsuppgifter
På sikt är tanken med din roll att du kommer att arbeta som signalsäkerhetsgranskare och/eller ibruktagningsbesiktningsman. Du kommer att tilldelas en senior kollega som kommer att hjälpa, stötta och vägleda dig för att du skall få de bästa förutsättningarna för att ta dig dit.

- Du kommer att arbeta med projektering
- Du kommer att arbeta med signalsäkerhetsanläggningar, merparten i Sverige
- På sikt vill Sweco att du söker behörighet som signalsäkerhetsgranskare och/eller ibruktagningsbesiktningsman
- Resor i tjänsten med övernattning förekommer

Mer information gällande tjänsten ges vid intervjutillfället.

Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av arbetet blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Din profil
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom något av följande områden: styr/reglerteknik, el/tele, eller järnväg
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Kunskaper inom elektroteknik

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse

Referens

20628

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till