Jobbet Junior servicetekniker sökes för långsiktigt uppdrag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior servicetekniker sökes för långsiktigt uppdrag i Göteborg publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva i hårdvara? Är du service-minded och trivs med att lösa problem? Vill du få en fot in i branschen hos nordens ledande leverantör av teknisk utrustning? Då har du hittat rätt tjänst!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter en junior servicetekniker till vår kund InfoCare. InfoCare är störst i Norden på IT-infrastruktur gällande hårdvarusupport och en stor leverantör av teknisk support till sina kunder. Företaget har över 60 serviceställen med 1100 anställda och söker nu att utöka sitt kontor i Göteborg(Mölndal) med en junior servicetekniker.

Som servicetekniker kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att självständigt arbeta med underhåll, reparation, felsökning, konfiguration och installation av teknisk utrustning samt system på plats hos InfoCares kunder. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och det är därför viktigt att du är flexibel, framåt samt intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att vara service-minded och ha ett starkt teknikintresse!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar som konsult ute hos InfoCare. Det finns mycket goda möjligheter att bli erbjuden anställning hos InfoCare på sikt.. Arbetstiderna är kontorstid måndag till fredag och lönen för detta uppdrag ligger runt 135kr/h. Tjänsten planerar att starta i mitten av augusti.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:

- Gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i Microsoft Windows och Office
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och driv. Vidare är du en person som gillar att lösa problem, trivs i mötet med kunden samt är flexibel och intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar jobbet intressant? Gör din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49429

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till