Jobbet Junior servicetekniker med intresse för maskiner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior servicetekniker med intresse för maskiner publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av maskiner? Vill du bli en del av ett glatt team och få chansen att resa i arbetet? Då passar du perfekt in för rollen som servicetekniker – sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

•Montera maskiner från början till slut, vilket innefattar:
oLäsa ritningar
oTestköra maskiner
oStälla in värden för automation och reglering

•Montera ner maskiner för att sedan installera hos kund

Som servicetekniker får du chansen att se en maskin ta form från början till slut. Maskinerna byggs i olika stadier, och kan ta ungefär 6-10 månader att färdigställa. Du arbetar i ett team på fyra personer, då ni tillsammans läser ritningar, monterar, ställer in värden på regleringen och automationen, osv. När ni testkört maskinen är det äntligen dags för leverans. Du och dina kollegor åker ut med maskinen till kund för att installera och testköra, samt ge introduktion till kunden. Hur många resdagar det handlar om varierar, men desto mer erfarenhet du får i tjänsten desto större blir dina möjligheter till att resa – företaget har kunder i hela Europa, och du får chansen att leverera till länder som Danmark, Holland, Tyskland.Om företaget
Vår kund är ett av de ledande förpackningsföretagen i Europa, med över 2000 anställda och fabriker över hela världen. De tillverkar maskiner och hela produktionslinjer till förpackningsindustrin med huvudfokus på livsmedelsindustrin. Genom innovation och optimerade förpackningslösningar skapar de mervärde för sina kunder, samtidigt som de lever efter sina kärnvärden: innovation, professionalitet, kundbemötande, uppriktighet och förtroende. Företagskulturen kännetecknas av korta beslutsvägar och en familjär stämning. Hos vår kund blir du en del av en organisation med hög arbetsglädje där du får stor frihet under tydligt ansvar. De tycker glädje på jobbet är en förutsättning för att göra ett bra jobb!

Din profil
Skallkrav:
•Minst gymnasial utbildning med fordonsinriktning
•Alternativt YH-utbildning med praktisk inriktning, till exempel maskin, verkstad, mekanik, hissteknik, serviceteknik
•B-kökort
•Engelska

Meriterande:
•Erfarenhet som servicetekniker
•PLC-programmering
•Erfarenhet av förpackningsindustrin
•Erfarenhet av att svarva/fräsa/svetsa

För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du är intresserad av maskiner och tycker om att bygga. Du är en problemlösare av rang, och du tycker om att lära dig. Arbetet är varierande, och ingen dag är den andra lik – något som passar dig perfekt då du är flexibel och tycker om när det händer mycket. Du arbetar tätt med dina kollegor, och som person är du hjälpsam och prestigelös, och tar i där det behövs. Du driver dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt, och arbetar noggrant så att ditt arbete blir utfört korrekt.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Lund. Resande ingår i tjänsten.
Omfattning: Heltid, 7-15.30.
Startdatum: 6/6

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Referens

16901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till