Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior serviceinriktad Helpdesk-medarbetare sökes i Helsingborg! jobb i Ängelholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior serviceinriktad Helpdesk-medarbetare sökes i Helsingborg! på StudentConsulting

Junior serviceinriktad Helpdesk-medarbetare sökes i Helsingborg!

StudentConsulting Ängelholm, Skåne län Deltid
Nu letar vi på StudentConsulting efter en driven, sociala och ambitiösa helpdeskmedarbetare till en av våra kunder i Helsingborg! Är du en serviceinriktad och nyfiken person som vill utvecklas inom området? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består av att ta emot IT-relaterade ärenden, samt ge kunderna support inom dessa. Arbetet innebär även att hålla kunden uppdaterad kring pågående processer samt en del administrativa uppgifter som till exempel registrering av ärenden.

Du kommer vara medarbetarnas första kontaktperson och därmed stå för första intrycket av IT-avdelningen. Vidare kan de inkommande ärendena vara av olika karaktär och kräva olika lösningar. Du ansvarar för hela processen från att ärenden inkommer, uppdatering av processen, slutförande av den samt en återkoppling för att säkerställa att ärendet nått hela vägen in i mål. Vidare har du den primära kontakten med 2nd line för att kunna vidarebefordra ärenden av mer komplicerad karaktär.

Detta söker vi:

Du får gärna ha minst 1 års erfarenhet i rollen som Helpdeskmedarbetare eller likvärdigt. Du har en brinnande känsla för service och värderar kundnöjdhet i första hand. Vidare är du driven och lyhörd för din omgivning, du har inga problem med att ha många bollar i luften. Det kräver att du är noggrann och strukturerad och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Du fullföljer dina uppgifter och tar ansvar för att ärenden som inkommer hanteras från början till slut. Teamet är viktigt för dig och du ser din del i att bidra till god stämning och positivitet.

Är du kandidaten vi söker? Ansök redan idag! Vi kommer ha löpande urval och intervjuer, tjänsten tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58851