Jobbet Junior service tekniker sökes till Rosersberg på heltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior service tekniker sökes till Rosersberg på heltid publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med ett intresse av teknik, som är nyfiken på mobiltelefoni och fingerfärdig, till ett växande bolag med stora utvecklingsmöjligheter i Rosersberg!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig som har ett tekniskt intresse, som är nyfiken på hur det fungerar och gillar att pilla isär tekniska prylar till en tjänst som junior telefonreparatör till Rosersberg. I rollen som är det din huvudsakliga arbetsuppgift att ta emot trasiga mobiltelefoner, felsöka och åtgärda mjuk- och hårdvarufel samt sköta löpande administration kring reparationerna. Detta är en tjänst som kräver ett noggrant men effektivt arbetssätt.

Tjänsten kommer vara på heltid och arbetstider förlagda under kontorstider måndag – fredag. Det kommer vara ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Rosersberg. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni. Du har en fullständig gymnasieutbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter men det är inte ett krav. Du har goda kunskaper inom MS Office samt förstår och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi söker dig som är driven, effektiv och noggrann. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående. Du är stresstålig och trivs att jobba mot uppsatta mål. Det är viktigt att du på ett enkelt sätt kan ta dig till arbetet, vi ser därför att du bor i närheten av Rosersberg.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49847

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till