Jobbet Junior Service Manager inom Open Networks till Tele2 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Service Manager inom Open Networks till Tele2 publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Älskar du teknik och vill bli en del av ett av Sveriges största telekomföretag? Vi söker dig som nyligen avslutat dina akademiska studier och vill axla en serviceinriktad och social roll hos Tele2!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Tele2 har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tele2 en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Tele2 är Sveriges näst största telekomoperatör och samlar idag varumärkena Tele2, Comviq, Com Hem, Com Hem Play, Penny och Boxer vilka erbjuder mobiltelefoni, bredband, TV och playtjänster. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden, men framförallt oss själva. Vårt mål är att skapa de smartaste produkterna och tjänsterna och därmed bidra till att skapa ett samhälle med obegränsade möjligheter. Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Den här tjänsten är baserad på huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Service Manager blir du en del i ett team om åtta personer som ansvarar för den dagliga driften inom området öppna nät. Gruppen arbetar nära produktledningen och säkerställer utrullning av nya varumärken och lanseringar inom sitt område. Du kommer arbeta med driftuppföljning och kvalitetsövervakning mot stadsnät och kommunikationsoperatörer. I det arbetet innefattas bland annat att säkerställa att övriga kundinriktade funktioner får rutiner på plats. I ditt arbete innefattas mycket dialog med såväl interna som externa kontakter. Utöver det löpande arbetet med drift och förvaltning arbetar du med olika utvecklingsprojekt till ca 40%. Inom de system som hanterar tjänsteleveranser och driftövervakning kommer du vara inblandad i att ta fram och driva systemutvecklingar och förbättringsarbeten mot andra team och grupperingar. Det här är en mycket spännande roll för dig som älskar teknik och trivs i en roll med interna och externa kontakter i syfte att vässa Tele2s produkter och varumärken.

Formella krav

• Hög- eller civilingenjör inom tekniskt område eller akademisk utbildning inom motsvarande område • Erfarenhet inom telekombranschen är meriterande • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska För att lyckas i den här rollen har du ett stort tekniskt intresse. Du tycker om att fördjupa dig i system och är duktig på att se samband och dra slutsatser. Du har ett driv att ständigt bidra med insikter i hur processer och arbetsmoment kan förbättras, utvecklas och automatiseras. Då gruppen arbetar mycket tillsammans är det viktigt att du är samarbetsinriktad. Du kommer ha många externa och interna kontakter i den här rollen och därför söker vi dig som är social och serviceinriktad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Service Manager, telekom, Telecom, telekombranschen, Tele2, teknik, bredband, telefoni, open network, stadsnät, operatör

Referens

2834601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till