Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior/Senior Fullstackutvecklare jobb i Malmö på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior/Senior Fullstackutvecklare på Tech Talents

Junior/Senior Fullstackutvecklare

Tech Talents Malmö, Skåne län Heltid
Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu ytterligare en junior/senior fullstackutvecklare till huvudkontoret på AOB Travel i Höllviken. Som fullstackutvecklare arbetar du med utvecklingen i hela kedjan av toppmoderna webbapplikationer. Du kommer utmanas av avancerade integrationer i projekt som du bygger och utvecklar. I din roll kommer du vidare få arbeta med AI-utvecklingen för att optimera kundernas köpupplevelse. Du blir bolagets andra fullstackutvecklare och en viktig pusselbit för AOB Travels helhetsåtagande där du får möjlighet att vara med och påverka bolagets framtid.

Här ges chansen till att arbeta i en familjär företagskultur som genomsyras av en stark gemenskap på en återkommande marknad. Din arbetsplats präglas av en företagskultur i en platt organisation med en öppenhet av prestigelösa kollegor som samarbetar och firar framgångar tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som fullstackutvecklare ansvarar du för att underhålla och lägga till nya funktioner i en befintlig bokningsmotor som hanterar miljontals förfrågningar dagligen. Vi vill vara först med innovativ utveckling i branschen och du är utvecklaren som hjälper bolaget att höja standarden och tekniken i den snabbt föränderliga resebranschen. En del av din vardag blir att arbeta med funktionella anpassningar och integrationer mellan system. Du är tidigt med och analyserar utvecklingsbehoven där du arbetar löpande med integrationerna, implementerar nya funktionaliteter och ser till att bäst ta vara på tekniken. Vidare bygger och underhåller du API:er i nära samarbete med head of development i såväl nyutveckling som vidareutveckling av långsiktiga lösningar.

Om företaget

AOB Travel är en dynamisk och innovativ resebyrå med huvudkontor i Höllviken. Vi fokuserar på att erbjuda online-lösningar för flyg, hotell och semesterpaket till bästa möjliga värde för våra kunder. Vi har ett professionellt och roligt kundserviceteam med kontor i Höllviken och Poznan, Polen. Försäljning bedrivs även under varumärket Flygcity i Sverige samt Flysmarter i Danmark, Tyskland, Holland, Norge och Spanien.

Vi söker dig som

Tjänsten som fullstackutvecklare passar dig med erfarenhet av både frontend och backend utveckling.

Vidare söker vi dig som:

•      Har en relevant systemvetenskapsutbildning eller motsvarande erfarenhet

•      Behärskar HTML, Javascript och CSS

•      Erfarenhet av Python, C# och PHP

•      Har en god förståelse om relationsdatabaser som MySQL

•      Har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Vi utvecklar i Rubys on Rails, men erfarenhet är inte ett krav. För att lyckas i rollen har du en kreativ och nyfiken problemlösningsförmåga där du trivs med på att ta dig an nya tekniska utmaningar. Tjänsten passar dig med ett självgående driv, ett öppet sinne och en god samarbetsförmåga. Meriterande är erfarenhet från resebranschen, bygga och underhålla API:er samt dokumentera enhetstester.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Höllviken

AOB Travel har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Ansvarig rekryterare är Lina Beaman, [ Link removed ]

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Rekommenderade jobb

Junior/Senior Fullstackutvecklare
Tech Talents Malmö Heltid
Mechanical engineer/mekanikingenjör
Tech Talents Lund Heltidsanställd
Full stack developer till Axis i Linköping!
Tech Talents Linköping Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents188