Jobbet Junior Sales Manager sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Sales Manager sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du driven och serviceinriktad? Har du ett intresse för sälj och brinner för att skapa samt utveckla kundrelationer? Vill du utvecklas inom sälj på ett globalt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en junior Sales Manager /Account Manager till vår kund Management Events. Management Events är ett finskt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och har varit verksamma i Sverige sedan 2004. De organiserar över 180 evenemang årligen och är verksamma i 10 länder. Företaget erbjuder högkvalitativa evenemang som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.

Management Events växer mycket och vill nu satsa ännu mer på tillväxt på den svenska marknaden. För att göra detta möjligt söker vi därför en Sales Manager som vill vara med på deras resa. I rollen som Sales Manager kommer du att ansvara för att självständigt driva hela försäljningsprocessen där din primära uppgift är att sälja in evenemangspaket till lösningsleverantörer främst inom IT- och konsultbranschen. Som säljare får du information om evenemang som kommer att äga rum, vilka investerare som kommer att närvara och sätter sedan igång med prospektering av potentiella lösningsleverantörer. Under evenemangen kommer lösningsleverantörerna i direktkontakt med potentiella kunder och Management Event skapar på så vis affärsmöjligheter för lösningsleverantörerna. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Prospektering
- Boka möten
- Genomföra möten och stänga affärer
- Medverka vid evenemang

Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att fylla evenemangen med lösningsleverantörer. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Management Events men StudentConsulting sköter den första kontakten. Arbetstiderna är under kontorstider 8-17 måndag-fredag. Anställningen kommer inledas med en 4 veckors utbildning där du kommer få en god inblick i företagskulturen och hur man arbetar på Management Events. För rätt person finns det goda möjligheter att växa med
företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Management Event har engelska som koncernspråk, därför är det av stor vikt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. Som person är du energisk, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du har struktur och arbetar metodiskt för att uppnå dina mål. För att passa i rollen ser vi att du är orädd och ambitiös med fokus på teamet och det gemensamma målet. I tjänsten är det stort fokus på kundrelationer så du bör vara serviceinriktad. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40562

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfarna montörer sökes till kvällsarbete Södertälje Aditro Logistics
Verkstadspersonal Montörer/Tekniker Södertälje Aditro Logistics
Nordisk Servicekoordinator till Moderna Stockholm Amendo Bemanning
Norsktalande Leveranskoordinator Stockholm-Arlanda Poolia
Norsktalande Orderkoordinator Stockholm-Arlanda Poolia
Data Mining Analyst Stockholm Pearson Frank
We are looking for a CAE Engineer Södertälje Scania
Kundtjänst hos Tradera! Stockholm Recruitive AB
Interim Business Controller Stockholm Michael Page
Sales Manager Scandinavia Stockholm Michael Page
Controller till expansivt omsorgsföretag Stockholm 360 Rekrytering
Handläggare till Copyswede Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomicontroller till kommun i söderort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driven Marknadsansvarig till Jurek Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Advokatfirman Kahn Pedersen söker biträdande jurist Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till trevligt företag på Kungsholmen Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Chef till IPQ Stockholm JUREK EXECUTIVE SEARCH
Algoritmingenjör till växande Masimo! Stockholm Academic Work
Platschef till SEFAB i Södertälje! Södertälje Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Stockholm).