Jobbet Junior säljare sökes till Lindt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior säljare sökes till Lindt! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att se resultat i ditt arbete? Gillar du att träffa nya människor? Vill du få chansen att jobba med försäljning av Lindts produkter ute i dagligvaruhandeln? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en vass och driven junior säljare till Lindt. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln. Du kommer att utgå från Linköping men även arbeta med kunder i närliggande orter såsom Norrköping, Motala, Nyköping och Vimmerby. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade i butikshyllorna. Du kommer att jobba med befintliga kunder där du ansvarar för att sälja in Lindts produkter som genererar god lönsamhet och signalerar kvalitet i butik. Du ansvarar även för införsäljning av kampanjer och säsongsvaror. Tjänsten innebär att du arbetar aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla Lindts synlighet med försäljning i fokus.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider kl 8-17. Tjänsten är på heltid där du kommer vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden 2018-12-03 till 2019-06-30, upplärning sker i samband med start. Du kommer att ha tillgång till bil för resor i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang i ditt arbete. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande och B-körkort är ett krav. Som person är du social och utåtriktad och har lätt att ta kontakt med nya människor. För att trivas i denna tjänst är du väldigt flexibel då rollen innebär mycket resande. Du trivs med att arbeta självständigt och har förmågan att själv ansvara för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med att göra urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hitta rätt kandidat. I denna rekryteringprocess har Lindt valt StudentConsulting som samarbetspartner och ansökan skickas därför in via studentconsulting.se, vid frågor får ni gärna kontakta ansvarig rekryterare via telefon eller mail.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44899

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till