Jobbet Junior säljare med känsla för textilinredning sökes till Primetex AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior säljare med känsla för textilinredning sökes till Primetex AB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för textilinredning och är en lösningsorienterad person? Är du noggrann, positiv och har en säljanda inom dig? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Primetex AB är ett textilföretag inom gardin/markistillverkning, möbelomklädsel samt ljuddämpning för den offentliga sektorn. Primetex AB grundades genom att fyra mindre bolag från Stockholm, Göteborg, Norrköping och Malmö slogs samman till ett bolag. Deras huvudsakliga verksamhet står för att skapa en textil inredning mot kontor och offentlig miljö. Genom deras kunniga säljare hjälper de kundlösningar ute på plats för att hitta rätt produkt och funktion samt måtta och ge förslag på uppsättningar.

I rollen som Junior Säljare hos Primetex kommer du att ansvara över att söka upp och kontakta företag. Du kommer att representera företaget ute hos kunderna och ansvara över att ge förslag samt idéer utifrån kundens behov. Vidare kommer du att få måtta inför uppdraget och ansvara för planeringen samt följa upp med en offert till kunden. Ansvarsuppgifter och ansvarsområde ser ut som följande:

-Söka upp och kontakta potentiella kunder
-Representera företaget och ansvara över kundmöten
-Måtta och ge textilförslag till kunden
-Hantera offerter i deras interna system
-Följa upp uppdrag och orders

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start vid årsskiftet. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund där du efter 6 månader går över i en tillsvidareanställning hos vår kund. Viss chans till att bli direkt anställd hos kund finns. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med ett stort intresse för inredning samt textildesign. Som person har du ett affärssinne samt en naturlig säljådra och känsla för färg och form. Vi ser gärna att du är självgående och driven samt är lösningsorienterad och noggrann i ditt arbete. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har en eftergymnasial utbildning inom arbetsområdet. Du är en positiv person som har ett ekonomiskt sinne samt en god kommunikationsvana. Körkort är ett krav.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44819

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

GDPR-consultant BNP Paribas Sweden Branch Stockholm StudentConsulting
Solution Architect for Dynamics 365(CRM) Stockholm Nigel Frank International
Aller Media söker SEO-praktikant! Stockholm Aller media
Gruppledare till Distributionsavdelning Stockholm Hays Specialistrekrytering
Full stack developer Stockholm Nigel Frank International
Gruppchef till Mikrobiologiska Laboratoriet Stockholm Hays Specialistrekrytering
Företagssjukgymnast Nyköping Feelgood Företagshälsovård AB
Projektsäljare Stockholm THERMEX SCANDINAVIA AB
Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult? Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Business CIO Online till Coop Sverige Stockholm Jurek Bemanning
Byggprojektledare Stockholm Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Functional Infor LN/Baan Consultant Stockholm Washington Frank
Serviceingenjörer Stockholm Alfa Laval
Teknisk Digital Analytiker Stockholm Needo Recruitment
Business Development Representative Stockholm Xlnt (Alla Enheter)
Applikationstekniker till Skandia! Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till