Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior säljare inom B2B sökes! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior säljare inom B2B sökes! på StudentConsulting

Junior säljare inom B2B sökes!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du redo för en utvecklande säljroll? Är du en driven person med ett intresse för företag? Då kan du vara den vi söker för uppbyggnad av ett nytt krispigt säljteam hos en av våra kunder! Här är chansen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund levererar en av marknadens ledande bevakningstjänster och arbetar för att hjälpa sina kunder att minimera risken för att utsättas för bedrägerier och skapa ett tryggare företagsklimat. Inom bolaget finns ett starkt engagemang för teamet, kunden och affärsidén. Vår kund ser det som en av sina viktigaste uppgifter att du ska trivas och ha roligt på jobbet, samtidigt som du får alla de verktyg du behöver för att utvecklas och bli en säljare av världsklass. Det arrangeras ofta tävlingar både individuellt och på teamnivå för att spetsa motivationen och det finns en fin samanhållning i teamet.

Som säljare hos vår kund kommer du att ta proaktiv kontakt med både stora och små företag och du kommer att coachas löpande för att kunna utvecklas och lyckas så bra som möjligt i din roll. Du tar kontakt med företag via telefon och driver på så vis in affärer som hjälper bolaget att växa. Som företagssäljare jobbar du mot tydliga mål och mäts bland annat på antal samtal och antal spikade affärer. Du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala medel.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir anställd direkt utav vår kund. Arbetstiderna är måndag till fredag 08-16.30 med start i Augusti v.34. Ersättningen består av en fast del som kompletteras med generös provisionsmodell.

Detta söker vi:

• Eget driv
• Orädd inför att lyfta luren och ta nya kontakter
• God kommunikativ förmåga
• Ett intresse för att utvecklas och bli en duktig säljare
• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av någon form av försäljning, allra helst B2B.

Rekrytering och urval sker löpande så sök redan idag!

Sökord: Telefonförsäljare, Företagssäljare, B2B, Säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58778