Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior säljare / B2B / remote / Account Manager till techbolag inom retail jobb i Västerås på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior säljare / B2B / remote / Account Manager till techbolag inom retail på Bravura

Junior säljare / B2B / remote / Account Manager till techbolag inom retail

Bravura Västerås, Västmanlands län Heltid

Är du i början av din karriär inom försäljning och vill vara en del av en fantastisk expansionsresa? Som säljare bidrar du till den fortsatta digitaliseringen av shopping-resan inom retail, där den digitala skyltningen står i fokus. I rollen har du möjlighet att arbeta mestadels remote och ute på marknaden, på plats hos dina kunder. Låter detta intressant? Då kan tjänsten som säljare vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Shoppa.

Om företaget

Shoppa är en del av Nordtech Group som förvärvar, bygger och förädlar nordiska mjukvarubolag. Inom Nordtech Group samlas en mycket stark kompetens och erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika investerare, entreprenörer och företagsledare. Tillsammans hjälper de sina bolag att nå sin fulla potential samtidigt som de blir en del av en grupp att utväxla erfarenheter inom.

Shoppa utvecklar och säljer digitala skyltar som butiker i sin tur använder för att fånga kunders uppmärksamhet. Med Shoppas programvara för digital skyltning kan butiker skapa animerade digitala skyltar med hjälp av produktdata som redan finns lagrad i systemet. Exempel på några av Shoppas kunder är Coop Sweden, Mio, InterSport, XXL Sport och Vildmark, Granit, Plantagen och Rusta. Läs mer om Shoppa på www.shoppa.com.

Arbetsuppgifter

Som säljare bearbetar du Shoppas befintliga kunder inom segmentet franchise men också nya potentiella kunder som motsvarar deras målgrupp. Du ansvarar för din egen budget och arbetar strukturerat i din försäljningsprocess. Då Shoppa ser en stor efterfrågan hos sina kunder värdesätter de en hög fysisk närvaro hos kund men också genom videomöten för effektivare bearbetning och med respekt för rådande Covid-situation.

Som ny på Shoppa går du Shoppas interna onboarding-utbildning, där du bland annat lär dig deras plattform, tjänst, erbjudande och övriga kunskaper som du behöver för att lyckas i ditt arbete.

Som säljare tillhör du avdelningen sälj och marknad om totalt åtta kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Ett till två års erfarenhet av framgångsrik försäljning
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Tekniskt intresse
• Erfarenhet från detaljhandeln, IT eller Digital Signage är meriterande

För att passa i rollen som säljare hos Shoppa tror vi att du är en team player som uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Därtill motiveras du av att nå dina mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enköping (det förekommer även resor i landet)
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, junior säljare, företagssäljare, am, accountmanager, heltid, enköping, uppsala, stockholm, västerås, strängnäs, gävle, shoppa, retail, ut, mjukvara, reklam, digitalisering, digital tjänst, digital signage

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3582801