Jobbet Junior säljare / Account Manager till EC2M har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior säljare / Account Manager till EC2M publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill utvecklas vidare inom försäljning? Hos EC2M blir du en del av ett expansivt företag där du får ta del av stora möjligheter till utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos EC2M.

Om företaget

EC2M, Energy cost to management är ett mindre företag som brinner för att hjälpa företag att sänka sina energikostnader – oavsett om det gäller el, naturgas, olja, fjärrvärme eller V/A. Tack vare deras unika kompetens inom Energy Cost Management, får deras kunder tillbaka felaktigt debiterade kostnader. EC2M expanderar och söker fler säljare till deras säljteam. Företaget lägger stor vikt kring din utveckling och erbjuder dig bland annat löpande utbildning och coachning för att du ständigt ska bli bättre och utvecklas som säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos EC2M är du en del av ett säljteam som jobbar tätt ihop med företagets VD. Ditt främsta fokus är uppsökande försäljning av företagets tjänst, EC2M-Analys genom telefonsamtal och fysiska möten. Tjänsten innebär en analys av företagets energiförbrukning och i vilka processer företagets energi förbrukas. EC2M ser över vilka avgifter och energiskatter företaget debiteras för, utifrån den energiprofil de får fram i analysen. De ser till att kostnader som felaktigt belastat kundernas energifakturor förs tillbaka. Analysen är gratis att genomföra och de tar betalt för hur mycket de sänker kundens energikostnader, det vill säga ”win/win” för kund och EC2M. I din roll som säljare är du placerad i Stockholm men har hela Sverige som ditt område och jobbar främst mot små till mellanstora bolag inom industribranschen.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet • Tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller energimarknaden är meriterande • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska • B-körkort Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen. Med rätt inställning och engagemang, så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Vi tror att du som söker är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas. Du är analytisk lagd samt har en god social förmåga, är duktig på att anpassa din kommunikation till mottagaren och tycker om att ha många kontaktytor. Du känner dig bekväm i mötet med nya människor och trivs i med att samarbeta med andra. Avslutningsvis tror vi att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt har en förmåga att fatta egna beslut.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: försäljning, sälj, säljare, Account Manager, Stockholm, heltid

Referens

2787101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till