SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior säljande projektledare till expanderande företag! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior säljande projektledare till expanderande företag! på Academic Work

Junior säljande projektledare till expanderande företag!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du ny ut i arbetslivet eller har ett par års tidigare erfarenhet men vill ha ett flexibelt och varierande arbete? Gillar du att resa, träffa olika typer av människor och vill påverka din egen lön? Här får du vara en nyckelperson i ett företag som arbetar för att bygga framtidens viktiga digitala infrastruktur - fiber! Är du flexibel, driven och kommunikativ samt är redo för en ny utmaning, se hit! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.


Om tjänsten
Hos Bafob Mark är det en god stämning; de hjälper varandra och hittar alltid lösningar. Högt i tak, samt glad och positiv stämning genomsyrar hela företaget. Bafob Mark har ett viktigt uppdrag att utföra när det gäller att förse Sverige med fiber och där är relationen och samverkan med deras markägare helt avgörande. Företaget utgår idag från Stockholm men är verksamma över hela landet tillsammans med olika uppdragsgivare som har lagt ut projekt på dem. Bafob Mark´s största samarbetspartner expanderar kraftigt och en del av deras uppdrag hos dem innebär att skapa ett gott samarbete med markägare runt om i Sverige för att uppnå regeringens bredbandsmål - att hela landet ska ha tillgång till snabbt bredband år 2025. Sverige behöver fiber och Bafob Mark behöver bli fler för att lyckas med detta.

Du får vara en del av ett framgångsrikt team som bygger framtidens digitala infrastruktur - fiber! Internet genom fiber utgör en stor samhällsnytta för vårt land så du kommer att bidra till att berika människor och företags vardag genom att möjliggöra för dem att få ta del av detta. Du behöver inte ha tidigare kunskap om fiber eller byggnationen, du får all utbildning på plats!

Rollen innebär en hel del resande så det är viktigt att du trivs med att vara på resande fot och ser spänningen i detta att få se många olika platser i Sverige. Du blir tilldelad ett specifikt område, i Sverige, i taget där du startar igång ett projekt. Projektet är ditt eget ansvar; där du skall se till att kontakta och besöka alla de fastighetsägare som finns i ditt område för att prata om en kommande fiberbyggnation. Du gör utskick till alla hem och anordnar träffar för att informera kring en fiberbyggnation. Här får du plocka fram din säljande ådra när du berättar om alla de fördelar som finns för Sverige och framtiden med fiber för att få så många som möjligt att vilja vara med på den kommande fiberbyggnationen till sina egna hem och fastigheter.

Du blir en viktig första nyckelperson i hela projektet och fiberbyggnationen då du är första person att komma i kontakt med Sveriges fastighetsägare. Vi ser därför att du bör vara en driven och kommunikativ person och som lätt skapar förtroende hos människor. Du är ute och besöker olika människor på daglig basis, du drivs av att lägga upp ditt arbete själv samt gillar att både få driva projektet men även att sälja in det. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av sälj, Bafob Mark lär dig allt du behöver veta, men du behöver ha en stark egen drivkraft och viljan.

Arbetstiden är förlagd mestadels till vardagar, dagtid men vissa möten med markägare kan behöva ske på kvällar och helger så du behöver vara lite flexibel. De börjar alltid veckan tillsammans på kontoret i Solna där det bjuds på frukost och måndagsmöte och efter det är alla ute i sina egna områden.

Eftersom att projekten är fördelade runt om i Sverige ser vi möjligheten att du inte behöver bo i Stockholm för denna tjänst utan att du med fördel kan utgå från din hemort och således bo i andra delar av Sverige.

Du erbjuds:

* Trygg fast lön + en väldigt förmånlig provision
* Spännande säljtävlingar med generösa priser
* Friskvårdsbidrag och andra förmåner så som resor tillsammans med kollegor
* Ett flexibelt arbete som du lägger upp själv
* Härliga kollegor som har en väldigt bra stämning på arbetsplatsen
* En dedikerad arbetsgivare i ett expanderande företag
* Representera ett av Sveriges största nätägare inom fiberoptik
* Ett flertalet utbildningar på plats

Arbetsuppgifter

* Representera ett av Sveriges största nätägare inom fiberoptik
* Boka möten med fastighetsägare (med hjälp av en mötesbokare på kontoret)
* Hålla möten hemma hos privatpersoner på landsbygden
* Informera om vilka fördelar en fiberinstallation för med sig när de väljer att investera i sin fastighet och få dem att beställa en fiberanslutning
* Delta på de stormöten de håller i ditt område
* Ansvara för dina egna geografiska områden och säkerställa att försäljningsmålen uppnås

Vi söker dig som
Dina goda egenskaper är viktigare än dina kunskaper i denna rekrytering. Utöver en fantastisk arbetsplats med välkomnande kollegor så erbjuder Bafob Mark dig den utbildning du behöver.

* Tidigare erfarenhet av fiberprojekt är meriterande
* Goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift
* Du har körkort och tillgång till egen bil och trivs med att vara på resande fot (med övernattningar) under veckorna

Som person är du:

* Du älskar försäljning, du har en stark egen drivkraft och är informativ och målmedveten
* Du trivs med att ta kontakt med många olika människor som bor ute på landsbygden och prata med dem på ett tydligt och förtroendeingivande och sätt
* Du är självgående och uppskattar att få planera och organisera dina dagar själv
* Du är flexibel och att ha en varierande arbetstid är något uppskattar
* Du ser lösningar när andra ser problem

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm eller i övriga Sverige

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15075679-SE