Jobbet Junior Rubyutvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Rubyutvecklare! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Hejsan! Kul att du gillar Ruby, det gör vår kund också! Om du är taggad på att komma in på en arbetsplats där du inom en snar framtid blir en Rubyprogrammerares motsvarighet till Tony Stark så har du helt klart hittat in till rätt annons, för nu söker vi dig som är självlärd/nyexad och är sugen på att jobba med riktigt stiliga produkter! Kravet vi håller i lite extra hårt är att du ska ha programmerat i Ruby och ha viss förståelse för programmeringsspråket.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Fine, Tony arbetar med, låt oss kalla det, inbyggda system, och detta är helt och hållet programmering av mjukvara och en fullstackskombo av en sådan. Produkterna du kommer arbeta med rör sig på spektrumet mellan externa användare och interna användare, så både en hemsida och ett CRM-system som båda är uppbyggda i Ruby, det lokala favoritspråket! Det finns en gedigen upplärningsperiod så du behöver inte oroa dig för att du inte skulle vara den mest kunniga programmeraren när du kommer in, du kommer få mycket stöttning och hjälp av mer seniora kollegor!

Vem är du?
Du är en lagspelande programmerare som i grund och botten drivs av att skapa användarvänliga och stilrena produkter. En avancerad stack får aldrig bli viktigare än kundnöjdheten och det är något du står bakom (även om dessa två oftast tenderar att följa samma utvecklingskurva så vet du nog vad vi pratar om, vi tittar på dig som lätt blir lite för kär i koden och gärna gör allt för att rädda den). Ett intresse för service eller erfarenhet inom kundsupport för bredbandsföretag är helt klart meriterande! Inte för att vi tänker avslöja att det är det som är företagets core business eller så. Självklart inte.

Om verksamheten
Vår kund, som i dagsläget hålls anonym, arbetar med telefoni och diverse tjänster som är sammankopplade. Företaget har en stark intern kultur där man väljer att satsa på att skapa den bästa möjligheten och lösningen ihop, men såklart så utförs en stor del av programmeringsarbetet på egen hand. Hör av dig för frågor eller för snäppet mer information än vad som ges i annonsen!

Referens

56811

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till