Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior roll inom utveckling av testsystem jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior roll inom utveckling av testsystem på Friday

Junior roll inom utveckling av testsystem

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN:

En ny generations radarsystem kräver en ny generations testsystem. Gruppen utvecklar testerna från koncept till levererat testsystem. Arbetet med utveckling av testfunktioner bedrivs i agila team. Testobjekten är komplexa produkter, allt från kretskort och kassetter upp till delsystem och system, DC-50 GHz där man arbetar mycket med Labview och National Instruments verktyg. Man gör olika storlek på serier i gruppen och det är både manuell och automatisk testning man arbetar med beroende på projektens behov. I rollen är det ett stort fokus på mätteknik där du dels behöver ha ett intresse för detta men även ha förmåga att sätta dig in i användningen av en produkt och ta hänsyn till detta i ditt jobb.

Arbetsuppgifterna omfattar:

 • Systemdesign
 • Elektronikutveckling
 • Verifiering av egenutvecklade testutrustningar
 • Programvaruutveckling

Gruppen du kommer att tillhöra har varierad kompetens med både seniora och något mindre erfarna kollegor. Man tillhör en större avdelning om drygt 20 personer men arbetar oftast i tightare grupper om 4-5 personer i projekten.

Tanken är att efter avslutat konsultuppdrag kunna gå över till en fast anställning hos kund.

VI SÖKER DIG SOM: 
 • B.Sc eller M.Sc inom Embedded, Electro eller motsvarande program som innefattar mätteknik eller mikrovågsteknik
 • God kunskap i Labview
 • Intresse för embedded och inte främmande för hårdvara
 • Har hobbyprojekt att visa upp som är relevanta och rör programmering i C/C++

Framförallt är det viktigt att du brinner för mätteknik för att lyckas i denna roll. Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets och verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt och prova olika teknikområden. Tjänsteresor kan förekomma.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Flexibelt
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday681