Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior rekryterare till fordonsindustrin! jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior rekryterare till fordonsindustrin! på Lernia

Junior rekryterare till fordonsindustrin!

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en person som brinner för att hitta rätt person till rätt plats? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö? Då är detta uppdraget för dig! Vi söker nu en rekryterare som kommer att ingå i ett team hos vår kund. Vår kund är en global aktör inom fordonsindustrin och söker en person som skall rekrytera inför sommarbemanningen.  Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som rekryterare kommer du tillsammans med ditt team ansvara för att rekrytera inför sommarbemanningen. Du samarbetar med interna supportfunktioner och ansvariga chefer. I rollen ansvarar du även för att all rekrytering sker i enlighet med bolagets policys och riktlinjer samt att det sker på ett standardiserat och etiskt korrekt sätt. Det finns goda utvecklingsmöjligheter på avdelningen.

Din bakgrund
Den här rollen passar dig som söker ditt första eller andra jobb inom HR/rekrytering. Vi söker dig som har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande. Meriterande om du jobbat med rekrytering tidigare eller haft praktik inom området. Vidare behärskar du både svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Med en hög integritet och effektivitet arbetar du fram smarta sätt att bedöma sökanden. Du engagerar dig för att få rätt person på rätt plats för organisationens bästa och har en stor passion för ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig och målinriktad i ditt arbete. Eftersom arbetet ofta sker i ett högt tempo är det viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och leverera trots korta deadlines. 

Information
Placeringsort: Göteborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: 10 januari
Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning med mycket god chans till förlängning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 180729