Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

JUNIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL REDOVISNINGSBYRÅ jobb i Stockholm på Resultat AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
JUNIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL REDOVISNINGSBYRÅ på Resultat AB

JUNIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL REDOVISNINGSBYRÅ

Resultat AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet av ett arbete som Ekonomiassistent? Drömmer du om att ta steget och arbeta på en redovisningsbyrå? Vi söker nu en Junior Redovisningskonsult som är redo för en enorm utvecklingsmöjlighet. Du kommer att erbjudas en gedigen upplärning och en långsiktig resa från Junior till Senior Redovisningskonsult på en trevlig och familjär redovisningsbyrå.

Om företaget
Vår kund är en redovisningsbyrå som sätter väldigt stort fokus på kvaliteten de levererar. Unikt för denna byrå är att de anpassar sig helt efter deras kunder och erbjuder helt skräddarsydd service till varje unik kund. Gemensamt är att de erbjuder varje kund högsta möjliga kvalitet. Tjänsten är en rekrytering på heltid där du blir direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Junior Redovisningskonsult kommer till en början att innefatta arbetsuppgifter där du är med och stöttar de andra redovisningskonsulterna i deras dagliga arbete. Du kommer att utvecklas i din egen takt och successivt få mer och mer ansvar. Målet är att på sikt få ett helhetsansvar för ett antal av byråns kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta: - Löpande bokföring - Avstämningar av konton - Periodiseringar - Momsrapporter Tjänsten är även väldigt omväxlande då du så småningom kommer att sitta 1-2 dagar i veckan ute hos dina kunder.

Din profil
För att passa i rollen som Junior Redovisningskonsult hos vår kund ser vi att du är en person som är i början av din karriär. Du har tidigare erfarenhet som Ekonomiassistent och är nu redo att ta nästa kliv. Du har praktisk erfarenhet av hela flödet på kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt löpande bokföring. Som person är du lugn, strukturerad och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga, är serviceminded och mån om att hjälpa dina kunder. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig, både vad gäller dina kunders behov och arbetssätt, men även att du tycker om det miljöombyte det innebär att sitta ute hos dina kunder.

Framgångsfaktorer
• Du är i början av din karriär, 1-3 års erfarenhet • God vana av löpande bokföring • God förståelse för balans- och resultatrapporter • Stresstålig, noggrann och driven • Viljan att lära sig och utvecklas i en lugn takt

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Stockholm LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Gabriella Urban SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-28 Detta är en rekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8084