Jobbet Junior redovisningsekonom till Svevia i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior redovisningsekonom till Svevia i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann person med ett brinnande intresse för redovisning som är ute efter att kickstarta karriären? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Svevia är specialister på infrastruktur och arbetar med allt från konstruktion till underhåll. Under 2016 omsatte Svevia 7 miljarder och sysselsatte 1800 medarbetare på 100 platser i Sverige.

Tillsammans med Svevia letar vi nu efter deras nästa redovisningsekonom till deras team på reskontraavdelningen i Växjö.

Tjänsten är placerad på reskontraavdelningen och inriktar sig mot redovisnings/fördjupningskaraktär. Arbetsuppgifterna kommer utföras för hela den svenska delen i koncernen.
Arbetsuppgifterna kommer innebära:

• Bokningar och avstämningar av transaktioner på koncernens bankkonton. Slutlig avstämning av balanskonton kopplade till bank.
• Kravhantering – räntefakturering, påminnelsehantering samt inkassohantering både in och ut.
• Hantering och bokning av tvistiga och osäkra kundfordringar. Slutlig avstämning av balanskonton kopplade till dessa bokningar ingår.
• Hantering punktskatter.
• Granskning av bokföringsorder som utförs av ekonomer i linjen, inkluderar granskning av bokningar på balanskonton.
• Periodstängning i ekonomisystemet. Inkluderar kontroller, rapportkörningar, stängning av period samt bokning av resultat.
• Göra valutajusteringar gällande kund- och levreskontraposter.
• Framtagning och granskning av bokslutsdokumentation.
• Avstämningar av kund- och leverantörsreskontran vid periodstängningarna.

Tjänsten är ett vikariat på heltid för en studieledighet som kan komma fortsätta i en tillsvidareanställning. Startdatum för tjänsten är omgående. Placeringsort är Växjö.

Detta är en direktanställning hos Svevia som i denna rekrytering valt att samarbeta med StudentConsulting. Läs gärna mer och ansök via www.studentconsulting.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amelie Aronsson på mailadress: amelie.aronsson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete, men vi är även nyfikna på dig som är ute efter din första arbetserfarenhet! För Svevia är det viktigare att du är rätt person i deras team än din tidigare erfarenhet. Vi är ute efter dig som:

- Har lätt för att lära och en vilja att hel tiden lära sig nytt och utvecklas.
- Är noggrann i ditt arbete men trivs med att jobba med flera arbetsuppgifter samtidigt.
- Tycker om att jobba i en organisation där det händer mycket och där arbetssätt utvecklas och förändras.
- Trivs med att arbeta tillsammans med ett team och gemensamt nå mål.
- Är bra på att förklara på ett sätt som mottagaren kan ta till sig av och trivs i kunddialoger.

- Har en mycket god datorvana – där du har en bra allmänlogik inom IT.
- Har goda Excelkunskaper
- Har grundläggande ekonomikunskaper inom redovisning – kan vara förvärvade genom studier eller erfarenhet

Känner du igen dig? Då är vi nyfikna på att veta mer om dig!

Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då start för tjänsten är omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45621

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till