Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior redovisningsekonom till Melanders jobb i Stockholm på Serveoffice

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior redovisningsekonom till Melanders på Serveoffice

Junior redovisningsekonom till Melanders

Serveoffice Stockholm, Stockholms län Heltid

Det är lika roligt som tydligt att restaurangverksamheterna är tillbaka! Melanderskoncernen går bra, och ser ljust på framtiden och har nu behov av att växla upp och fylla på ekonomiavdelningen. Serveoffice har därför fått i uppdrag att rekrytera en junior redovisningsekonom till Melanders Group. Tjänsten är på heltid med placering i Alvik. Start enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
I rollen som junior redovisningsekonom hos Melanders kommer du arbeta tämligen brett med ekonomiadministration i flera av koncernens bolag. Du kommer hantera fakturaflöden, kassarapporter och vara behjälplig i bokslutsprocesser och årsavslut. Du kommer även att ha ansvar för ett eller ett par av de mindre bolagen på egen hand, men med stöd från övriga på ekonomiavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Löpande bokföring.
  • Kundreskontra.
  • Leverantörsreskontra.
  • Kassaredovisning.
  • Avstämningar.
  • Månadsbokslut.
  • Kontakt med personal såväl som leverantörer och andra externa parter.
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter inom ekonomi.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med relevant utbildning för tjänsten och som har god förståelse för det ekonomiska flödet genom tidigare erfarenhet i liknande roller innefattande arbetsuppgifter så som hantering av reskontra (kund och lev), löpande bokföring och kanske stämt av vissa konton i bokslutprocessen. För att lyckas och trivas som junior redovisningsekonom hos Melanders krävs goda kunskaper i Excel samt att du kan formulera dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
Det är av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där mycket kan hända på en och samma gång. Har du ett nyfiket sinne och gillar dynamik och variation där du själv ser vad som behöver göras och gör det är det synnerligen uppskattat. Du kan ställa om fokus när det behövs och delar gärna med dig av dina kunskaper likväl som du lyssnar på andras. Du är engagerad i det du gör och gillar kontakten med människor.

Har du tidigare arbetat i Hogia, Palette, Caspeco och/eller olika kassasystem inom detaljhandel eller restaurang är det mycket meriterande

Om företaget
Melanders sitter i fina lokaler vid Alviks torg. Du erbjuds en arbetsplats som präglas av högt i tak, samhörighet, teamarbete och yrkesstolthet. I den här rollen har du goda möjligheter till utveckling och kommer vara en del av företagets fortsatta resa framåt. Du erbjuds bra förmåner som friskvårdsbidrag och pensionsavsättning samt en generös personalrabatt i alla koncernens butiker och restauranger.

Du tillhör ett team bestående av 8 kollegor inom ekonomi och administration.

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar Melanders med Serveoffice. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Serveoffice men du kommer anställas direkt hos Melanders. Skicka in din ansökan snarast via formuläret nedan. Du kommer då få ett bekräftelsemail med en länk till vår testmiljö som du behöver gå igenom för att komplettera din ansökan. Notera att urvalet görs löpande och att vi inte tar emot ansökningar via mail. Frågor kring tjänsten besvaras av Mårten Forslund på 070-314 63 56 eller [ Email address blocked ] .

Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: SE-120178