Jobbet Junior redovisningsekonom till kund i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior redovisningsekonom till kund i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du snabblärd, noggrann och självgående? Har du tidigare arbetat som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo att ta nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Junior Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ekonomifunktionen som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning. Du hanterar fakturor, löpande redovisning samt är delaktig i boksluts-arbetet, moms och skattedeklarationer. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget. Din roll kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:

jänsten är placerad på reskontraavdelningen och inriktar sig mot redovisnings/fördjupningskaraktär.
Arbetsuppgifterna kommer innebära:

• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Bank- och kontoavstämningar
• Delaktig i Månads-, kvartals- och årsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Löpande förbättringsarbete

Tjänsten är ett vikariat på heltid som kan komma fortsätta i en tillsvidareanställning. Startdatum för tjänsten är omgående. Placeringsort är Växjö.Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 08.00-17.00.
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amelie Aronsson på mailadress: amelie.aronsson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Det är meriterande om du arbetat som Redovisningsassistent sedan tidigare och ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Microsoft NAV och har goda kunskaper i Excel. Flytande svenska är ett krav. Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45787

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till