Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior redovisningsekonom till föräldravikariat jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior redovisningsekonom till föräldravikariat på SJR AB

Junior redovisningsekonom till föräldravikariat

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

För en av våra kunder i Mölndal söker vi en redovisningsekonom till ett vikariat på 1 år. Vi söker dig som är tillgänglig omgående och kan arbeta 100 %.

Rollen och vem vi söker

Vår kund är inom fastighetsbranschen och du kommer som redovisningsekonom hos dem ansvara för ett tjugotal bostadsrättsföreningar, där du arbetar med löpande bokföring, budgetarbete och bokslut. Det löpande ekonomiarbetet sker i Agresso och årsboksluten görs i Capego. 

Då du i din roll har en rådgivande funktion ut mot dina kunder i ekonomiska frågor söker vi dig som förstår vikten utav service och som är kommunikativ och pedagogiskt lagd.  Vidare är du en person som är noggrann i ditt arbete och håller dina deadlines.

Vi söker dig med YH-utbildning inom redovisning och kanske har du något års erfarenhet av arbete med ekonomi. Goda kunskaper i svenska är ett krav och det är meriterande om du även känner dig trygg i engelska.

Ansökan  

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 076-647 16 53. Vi intervjuar löpade och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1531895-335605