Jobbet JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL CLEANPIPE har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL CLEANPIPE publicerad av Resultat AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning? Trivs du i en bred roll där du får vara delaktig i att bygga upp rutiner samt bidra i det dagliga arbetet? Då har vi rollen för dig!

Om företaget
Cleanpipe är ett ledande företag inom AVA (Avlopp, Vatten och Avfall) och är verksamt inom storstadsområdena i Sverige. Som AVA-partner är de en naturlig del av samhällets infrastruktur. Cleanpipe bildades ursprungligen 1965 och hade redan då sitt ursprung i Gunnilse. Idag är huvudkontoret beläget i Äspereds industriområde i Gunnilse och företaget består av 120 medarbetare både i Göteborg och i Stockholm. I dagsläget söker Cleanpipe efter en junior redovisningsekonom till sitt kontor i Göteborg. Du blir här del av en ekonomiavdelning på 4 personer.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med: • Ansvara för kundreskontran • Löpande bokföring, periodisering och månadsavstämningar • Momsrapportering • Kontakt med kunder och inkassobolag • Stötta organisationen inom ekonomifrågor

Din profil
Vi söker dig som har en universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, alternativt motsvarande. Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning, exempelvis har du arbetat som redovisningskonsult, inom revision eller i en bred roll på en ekonomiavdelning. Vidare läggs stor vikt på ditt personliga engagemang. Du kommer få utrymme i rollen att vara delaktig i förändringsprocesser och uppbyggnad av rutiner, därav bör du vara initiativtagande och trivas i en roll med ansvar. Du bör även vara ödmjuk och mån om att bidra med det du kan, men också lära dig det du inte kan. På Cleanpipe finns full förståelse för att ingen är fullärd! Har du arbetat med förändringar i tidigare arbete och vet att det är en miljö du trivs i kommer du passa bra in hos Cleanpipe. Tidigare erfarenhet inom Visma Business är meriterande men inte ett krav.

Framgångsfaktorer
• Utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola • 1-3 års erfarenhet av arbete inom redovisning • Kunskap inom Visma Business är meriterande • Erfarenhet av att arbeta med förändring och uppbyggnad av rutiner är meriterande • Prestigelös, ansvarstagande och ödmjuk som person

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-16 Denna tjänst är en rekrytering där du blir anställd direkt av Cleanpipe AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Referens

7867

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till