Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior redovisningsekonom till centrala Göteborg jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior redovisningsekonom till centrala Göteborg på SJR AB

Junior redovisningsekonom till centrala Göteborg

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Nu söker vi dig som är i början av din karriär och som vill komma in på ett trevligt bolag där du får möjlighet att arbeta på ett härligt kontor med utsikt över älven. Tjänsten innebär brett arbete på en mindre ekonomiavdelning där du också kommer ha många internationella kontakter.

Vad innebär tjänsten 
Som junior redovisningsekonom kommer hos vår kund kommer du att ingå i ett team om sex personer. I din roll kommer du främst att arbeta med det löpande arbetet med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även arbeta med enklare löpande redovisning, uppföljning och avstämningar, betalningar, momsdeklarationer etc. Arbetet på avdelningen är målinriktat och alla medarbetare arbetar också med förbättringsarbete i syfte att utveckla och effektivisera verksamheten.

Vem söker vi
Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet från arbete inom redovisning har en relevant eftergymnasial utbildning. Du har en förmåga att se förbättringspotential och att gå vidare från ord till handling. För att passa för tjänsten ser vi att egenskaper som noggrannhet, engagemang och vilja att lära nytt är viktiga. Likaså att du är flexibel och ansvarstagande och att du trivs i ett högt tempo och med många olika kontakter, både i och utanför Sverige. Eftersom du kommer ha många internationella kontakter så är såväl flytande svenska som engelska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag för dig som vill arbeta 100%. Start är tänkt någon gång i oktober och uppdraget förväntas pågå i cirka 6 månader, och för rätt person finns det mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund efter uppdragets slut. Vår kund finns i trevliga lokaler vid Lilla Bommen i Göteborg.

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på 070-471 59 25. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: redovisningsekonom

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1325330-273912