Jobbet Junior redovisningsekonom till bolag inom biomedicin i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior redovisningsekonom till bolag inom biomedicin i Solna publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

 Har du erfarenhet av löpande ekonomiarbete, och är intresserad av att arbeta i en startup-orienterad miljö på ett expansivt bolag inom biomedicin?

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom. Du kommer i denna roll att få sköta den löpande bokföringen, leverantörsreskontra, momsredovisning, löneadministration samt vara delaktig vid bokslut. I arbetsuppgifterna ingår även administrativ support till CFO och VD. Ekonomi- och finansavdelningen består av fyra personer i Sverige, vilka utöver denna tjänst omfattar redovisningschef, Group controller samt CFO. I den dagliga arbetsmiljön är det framförallt redovisningschefen som du kommer att arbeta nära med och rapportera till.

Vår kund är verksam inom biomedicinsk forskning. Tjänsten är belägen i Solna, och du kommer att välkomnas till en arbetsplats med god stämning och många skratt.

Detta är en konsultanställning om 6 månader via SJR, och för rätt person finns det därefter goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden. Tjänsten är på heltid och dagtid.

Din profil
Vi söker dig som 

  • Har en relevant utbildning med inriktning redovisning eller liknande.
  • Har erfarenhet av liknande ekonomitjänster.
  • Har goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
  • Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i systemet Fortnox, men detta är inget krav.

Som person tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och vad vid att arbeta mot deadlines. Du är en teamorienterad och prestigelös person som trivs i en social miljö.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-06. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner – Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom

Referens

teamtailor-772566-126635

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till