Jobbet Junior Redovisningsekonom sökes till växande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Redovisningsekonom sökes till växande företag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetserfarenhet inom ekonomibranschen? Är du driven och vill samla på dig erfarenheter från ett expansivt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Redovisningsekonomi till deras kontor i Kista. I rollen kommer du att ha en bred och varierande roll med mycket ansvar.

Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av:

•Löpande bokföring
•Kundfakturering
•Leverantörsfakturering
•Kund- och leverantörsreskontra

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som kommer löpa i ca två månader. Som konsult blir du anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår samarbetspartners kund som har sitt kontor i Kista. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter såsom redovisning, bokföring samt fakturering. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du lättlärd, strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt har lätt för att sätta dig i affärssystem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en likvärdig roll samt kunskap inom olika system så som SAP, VISMA, Hogia eller dylikt. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40636

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Stockholm).