Jobbet Junior Redovisningsekonom sökes till Lindt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Redovisningsekonom sökes till Lindt! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du snabblärd, noggrann och självgående? Har du tidigare arbetat som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo att ta nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en driven Junior Redovisningsekonom till vår kund Lindt. Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: ”The world’s leading producer of premium chocolate”. I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. Vi som arbetar på Lindt är stolta över vårt varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad. Läs gärna mer på www.lindt.se.

Som Junior Redovisningsekonom hos Lindt förväntas du arbeta nära med redovisningsekonomen och stötta upp de olika ekonomifunktionerna. I rollen kommer du att få arbeta med både intern samt extern kontroll och rapportering. Du rapporterar direkt till CFO. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

-Ordna och boka utgående och inkommande betalningar
-Hantering av inkommande fakturor inklusive kodning i PaletteArena
-Hantering och bokning av kreditkortsräkningar och kostnadsrapporter
-Automatisering av redovisningsprocesser
-Upprätthålla kontrakt i kontraktshanteringsverktyg
-Övervakning av masterdata i SAP
-Avstämning av betalningar i våra butiker inkl. hjälpa till att förbättra processer
-Avstämning av punktskatter i Danmark och Norge
-Avstämning av lager (färdiga varor, förpackningsmaterial) med tredje partens lager
-Behjälplig i planeringsprocessen (senaste uppskattning och budget)
-Behjälplig i månads och årsbokslut
-Behjälplig med MOMS deklarationer i Sverige, Finland, Norge och Danmark

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund med kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till oss. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elin.radgren@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Du ska ha arbetat som Redovisningsassistent eller Ekonomiassistent sedan tidigare och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel. Flytande svenska och engelska är ett krav då stor del av rapporteringen sker på engelska. Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45809

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till