Jobbet Junior redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior redovisningsekonom publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Kista

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och ambitiös redovisningsekonom till vår kund inom finansbranschen. Du får gärna vara i början av din karriär och vi tror att du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå eller hos ett konsultföretag. Hos vår kund får du en möjlighet att fortsätta förfina och utveckla din kompetens inom redovisning. Du erbjuds en bred roll där du kan växa och få ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Vår kund är mycket framgångsrik inom sitt område och på kontoret som ligger mitt i centrala Stockholm arbetar idag cirka 50 medarbetare.

Arbetsuppgifter 

Ekonomiavdelningen består idag av fem medarbetare och de behöver nu förstärkning av ytterligare en resurs. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, månads- och kvartalsbokslut, moms och skatt samt årsbokslut, årsredovisning och deklaration.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom redovisning och har ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete från ax till limpa. Du måste ha erfarenhet av att självständigt hanterat bokslut och årsredovisning. Du ska ha mycket goda kunskaper i Office-paketet och särskilt Excel. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i Svenska språket.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och strukturerad och prioriterar ordning och reda. Du är vidare mycket kvalitetsmedveten och kommunikativ. Du tar ett helhetsansvar för ditt uppdrag och håller deadlines. Som person är du professionell och affärsmässig. Du är stresstålig och behåller alltid lugnet i pressade situationer. 

Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: mitt i Stockholms innerstad

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på claudia.klingsell@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 


Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-772517-126685

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till