Jobbet Junior radioingenjör till Combitech har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior radioingenjör till Combitech publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Vi söker en driven systemingenjör mot radiokommunikation som vill utvecklas i en spännande teknisk miljö!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som radioingenjör kommer du att arbeta med olika projekts alla faser inom radiokommunikation, allt från kravställning till test och verifiering. Arbetsuppgifter kan skräddarsys efter kompetens och intresse och du kommer att bli tilldelad en mentor i början för att få möjligheten att växa in i rollen. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden såsom vågutbredning, antennteknik och radio-, och satellitkommunikation, med allt från tester, felsökning, utveckling och underhåll av utrustning. I rollen ingår även dokumentation för vidare utvärdering av projekten samt utrustningen.
Större delen av arbetet utförs på kontoret i Växjö ihop med ca 20 medarbete men även resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige.

Om företaget
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med drygt 1750 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB.
Combitech kombinerar sitt tekniska kunnande med djupgående branschkunskaper för att skapa nya lösningar, med hänsyn både till miljö och säkerhet. Combitechs konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemintegration, kommunikation, mekanik, systemsäkerhet, systemutveckling, teknisk produktinformation och logistik.
Nu söker vi nya medarbetare till Växjökontoret som vill utvecklas i en spännande verksamhet.

Din profil
Skallkrav:
- Lägst högskolenivå inom teknisk fysik/elektronik/motsvarande
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Svensk medborgare

Meriterande:
- Högre utbildningsnivå
- Erfarenhet eller egna projekt inom radiokommunikation
- Erfarenhet av elkraft
- Erfarenhet från Försvarsmakten/Försvarsindustrin
- Körkort B

Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som Radioingenjör hos Combitech krävs det att du är en självgående och driven person och som alltid vill driva projekten framåt. Du förstår värdet av teamwork och kollegor och har en hög servicekänsla. Som person är du ödmjuk, har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21397

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till