Jobbet Junior Testare till Readly har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Testare till Readly publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort tekniskt intresse och en passion för produktutveckling? Vill du jobba i ett team som präglas av glädje och engagamenag bör du söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tätt med andra QA-Ingenjörer, systemutvecklare, designers och produktutvecklare för att nå det gemensamma målet att tillhandahålla en världsledande digital tidskriftsapplikation. Samarbetet med andra QA är extra viktigt där ni gemensamt sätter standarden och formar riktningen för verktyg och processer. Här handlar det om att lära sig mycket och inte vara rädd för att dela med sig av sin kunskap till sina kollegor. I huvudsak handlar arbetet om att se till att systemets funktioner fungerar felfritt och att man hittar förbättringar genom diskussioner med utvecklare och andra avdelningar.

Om företaget
Readly grundades i Sverige 2013 och leder idag den digitala tidningsrevolutionen. Här ger man användarna obegränsad tillgång till hela innehållsportföljen för en fast månadskostnad. Huvudkontoret ligger i Stockholm med kontor i Växjö, London och Berlin. På Kontoret i Växjö, där all utveckling sker sitter idag 14 personer.

Din profil
Skallkrav: - YH-Utbildning alternativt Högskoleutbildning inom Teknisk Datakunskap - Stort tekniskt intresse och en passion för produktutveckling - Engelska i tal och skrift Meriterande: - Kunskaper inom SQL och Linux - Intresse för systemutveckling och programmering - Erfarenhet av QA-verktygen Testrail och Selen - Erfarenhet av Jira - Tyska i tal - Svenska i tal och skrift Personlighet: Här söker vi en öppen och nyfiken lagspelare med god social kompetens som brinner för att utveckla, upptäcka och förbättra. En "can-do-mentalitet" där man inte är rädd för att ställa frågor är viktigt för att trivas i denna roll.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Växjö Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Början av September Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Referens

20282

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till