SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior provningsingenjör sökes till högteknologiskt företag! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior provningsingenjör sökes till högteknologiskt företag! på Framtiden

Junior provningsingenjör sökes till högteknologiskt företag!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en praktisk, engagerad person som vill till ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Är du analytisk och kreativ med intresse eller grundläggande kunskap inom fordonsindustrin? Då kan detta absolut vara jobbet för dig!


OM FÖRETAGET
Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledningen finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.
Vår kund är måna om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med provning av klimatsystem ute hos kund på deras riggar, det kan innefatta allt från klimatkammare och klimatprov av fordon till klimatisering av batterier, provning av hyttklimat samt klimatprov på hela fordon. Många faktorer har inverkan som skall inkluderas för att göra en så säkerställd slutsats och rapport som möjligt.


DIN PROFIL
Vi söker dig som avslutat din eftergymnasiala utbildning inom energi, mekatronik, maskin, elektronik eller liknande. Du behöver vara praktiskt lagd gärna med erfarenhet av hands-on arbete, kombinerat med ett engagemang och intresse för arbetsuppgifterna. Som person är du trygg och vågar ta för dig, du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker, gärna inom olika områden. Vi ser det också positivt om du har förmågan att se vart det finns ett behov och villig att hjälpa till där det behövs.
Det är viktigt att du ser tjänsten som långsiktig, här får du alla möjligheter att utvecklas inom företaget.

Skallkrav
  • Civil eller högskoleingenjörs-utbildning inom energi, mekatronik, elektronik eller liknande
  • Tal och Skrift flytande i Svenska & Engelska
  • Körkort
  • Att du är praktiskt lagd
Meriterande
  • Examensarbete relaterat till yrket eller mot fordonsbranschen
  • Erfarenhet inom provning/klimat

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg 
Omfattning: Heltid, 100 %

Civil eller högskoleingenjörs-utbildning inom energi, mekatronik, elektronik eller liknande Tal och Skrift flytande i Svenska & Engelska Körkort Att du är praktiskt lagd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000118677123