SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior projektledare till Sveriges största teknikkonsultbolag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior projektledare till Sveriges största teknikkonsultbolag på Framtiden

Junior projektledare till Sveriges största teknikkonsultbolag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Här får du chansen att påbörja din karriär i en junior roll som projektledare hos en av Sveriges populäraste teknikkonsultbolag. Är du intresserad av att arbeta i olika spännande projekt och tror att konsultrollen passar dig bra, är du en intressant kandidat för oss!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Företaget har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.
Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare hos vår kund kommer du att tillhöra en sektion inom el och automation som består av 25 medarbetare uppdelat på två grupper. I din roll som projektledare kommer du jobba tillsammans med andra projektledare ute hos kund men även i inhouse projekt. Arbetsuppgifterna kommer vara uppdragsspecifika men oavsett kommer det innebära en bred variation på arbetsuppgifter, allt från att skruva på en maskin i produktionen till dokumenthantering på kontoret.  Som junior kommer du att bli tilldelad en mentor som hjälper dig med allt det praktiska för att du ska få en så bra start i karriären som möjligt.

DIN PROFIL
För att passa in i rollen som projektledare hos vår kund krävs det att du är en lagspelare som inte har svårt att kommunicera och är intresserad av att utvecklas inom området. Ett brett teknikintresse har du såklart och tycker att konsultrollen verkar vara något som passar dig.

Skallkrav
- Högskoleutbildning inom ex; vis elektro, automation, mekatronik, samhällsbyggnad, industriell ekonomi, ekonomi och produktion
-Svenska i tal och skrift
-Erfarenhet av arbete inom industri som exempelvis; montör eller dylikt

Meriterande
- Engelska
- Erfarenhet av Microsoft project

Personliga egenskaper
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg

Skallkrav • Högskoleutbildning inom ex; vis elektro, automation, mekatronik, samhällsbyggnad, industriell ekonomi, ekonomi och produktion • Svenska i tal och skrift • Erfarenhet av arbete inom industri som exempelvis; montör eller dylikt Meriterande - Engelska - Erfarenhet av Microsoft project Personliga egenskaper - Kommunikativ - Initiativtagande - Strukturerad
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000102269839