Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior projektledare till spännande företag i Jönköpingsregionen jobb i på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior projektledare till spännande företag i Jönköpingsregionen på Poolia

Junior projektledare till spännande företag i Jönköpingsregionen

Poolia Heltid

Är du en person som gillar att driva spännande projekt? Trivs du även i en administrativ roll där du blir en nyckelspelare i ett kompetent team? Då har vi tjänsten för dig! Till kund i Jönköpingsregionen söker vi nu en junior projektledare med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som junior projektledare kommer du jobba med koordinering och administrering av olika projekt. Du kommer att bli en del av ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål från start till leverans. Din roll i projekten blir att vara en nyckelspelare i samtliga av projektets faser samtidigt som du kommer arbeta tätt ihop med ansvarig projektledare. Du blir en naturlig del i allt ifrån uppstartsfasen där ni lägger tidsplan och gör resursplanering, till genomförandet av själva projektet där ni säkerställer att projektet går i hamn, följer upp utfallet hos olika intressenter och ser över vilka justeringar som kan göras för ytterligare utveckling i kommande projekt.

Uppdraget är på konsultbasis med start omgående och pågår initialt sex månader med chans till förlängning om behovet kvarstår.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har ett stort driv med en förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare har du ett helikopterperspektiv med ett öga för de avgörande detaljerna och trivs bra ett klimat med högt i tak. Du har minst en gymnasieexamen och tidigare erfarenheter av att arbeta i projektform. Eftersom du kommer ingå i en grupp ser vi att du har vana av att samarbeta med andra och en vilja att ständigt utvecklas ihop med gruppen. Du talar och skriver obehindrat på så väl svenska som engelska.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60914