Jobbet Junior projektledare till företag inom automation! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior projektledare till företag inom automation! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för teknik och drivs du av att leda projekt, är strukturerad som person och vill arbeta mot mål? Vill du arbeta på ett företag i framkant med stor teknisk kompetens? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektledare kommer du arbeta i både större och mindre projekt, arbetet kommer därför vara mycket varierande och utvecklande. Du kommer till en början leda mindre projekt för att med tiden ta dig an allt större utmaningar. Resor till kunder kommer förekomma i arbetet. Exempel på arbetsuppgifter: - Skapa tidsplaner och följa upp dessa - Uppstartsmöte av projekt - Göra inköp och ansvara för budget - Samla in och koordinera arbetsuppgifter - Dokumentation och redovisning av resultat - Uppföljning av projekt Vid start kommer du få en god introduktion för att med tiden ta mer självständigt ansvar. För rätt person finns det stor möjlighet att växa i rollen och inom företaget.

Om företaget
Vår kund är ett teknikföretag med 70 år i branschen. De levererar komplexa systemlösningar inom automation och service. De är idag ca 70 anställda, har tre kontor i Sverige och arbetar för att skapa bästa möjliga mervärde hos sina kunder. Företaget har en mycket utvecklande arbetsmiljö och god kompetens. De arbetar tillsammans för att de bästa lösningarna.

Din profil
Skallkrav - Relevant högskoleutbildning alternativt YH-utbildning mot teknik/industri - Minst 2 års arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete före eller efter studier - Goda kunskaper i svenska och engelska - Intresse och förståelse för teknik och en stark vilja av att leda på ett ödmjukt sätt - Körkort B Meriterande - Erfarenhet av projekthantering - Kunskap i Monitor och MS Project - Dokumenterad erfarenhet av att ha haft en ledande roll exempelvis som tränare för ett lag alternativt i någon förening/studentkår Personlighet: Vi söker dig som tycker om att stå i fronten och ta tag i saker med fokus på målet. Du är duktig på att kommunicera i skrift och verbalt samt är lösningsorienterad. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp och skapa goda relationer. Du har ett stort driv att ta både dig och arbetet framåt samt arbetar noggrant och systematiskt. Som person är du även mycket ödmjuk, trygg i dig själv och flexibel.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: oktober Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag! Vi vill påminna om att det är semestertider och därför kan återkoppling dröja.

Referens

20031

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till