SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior projektledare till Craftors traineeprogram hösten 2023 på Framtiden

Junior projektledare till Craftors traineeprogram hösten 2023

Framtiden Sollentuna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Tar du kanske examen till sommaren och ska ta det där första klivet ut i arbetslivet? Vill du kickstarta din karriär hos en av Nordens ledande kraftentreprenörer och få gå ett inledande traineeprogram designat för din personliga utveckling? Ta då chansen att bli en av de utvalda att få gå Framtidens traineeprogram tillsammans med Craftor!

TRAINEEPROGRAMMET 

Framtidens traineeprogram tillsammans med Craftor syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos Craftor. Under ett års tid kommer du ha möjlighet att vidare utveckla dina kunskaper från studierna och applicera dem i praktiken i några av Craftor spännande uppdrag. Allt detta för att du ska växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med andra nyexaminerade talanger och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är utformat för att ge dig möjlighet till kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas i karriären. Planerade utbildningstillfällen, gemensamma aktiviteter, lunch- och fikastunder är en naturlig del av programmet för att du ska ha möjlighet för kunskapsutbyte både med de andra deltagarna samt andra seniora kollegor från Craftor. Du får en unik möjlighet som ger dig chansen att växa tillsammans med Craftor.

OM CRAFTOR

Craftor är en kraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät. Företaget grundades 1983 och idag är en av Nordens ledande kraftentreprenörer med ca 150 anställda och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.  Det som genomsyrar företaget är entreprenörsanda och en platt organisation för att kunna hålla korta beslutsvägar.  Craftor är en nyckelspelare i branschen som möjliggör hållbarhet och energiomställning. Verksamheten är uppdelad i tre olika avdelningar, Stationer, Ledningar och Distribution, som har spetskompetens inom sitt område vilket gör de branschledande. Huvudkontoret finns i Sollentuna i Stockholm.

OM TJÄNSTEN

I din roll som Junior Projektledare kommer du att tillhöra avdelningen Distribution som idag har ca 25 drivna och kunniga medarbetare. Du kommer hoppa in i ett projekt och vara som stödfunktion till projektledaren. Du kommer primärt arbeta med projektplanering, kalkylering och rapportering. Utöver det kommer du arbeta med uppföljning av prognos, budget och fakturor, delta i olika möten samt ansvara för materialbeställningar. Rollen är dynamisk och kräver att du är bekväm men att vara ute på fältet. 

DIN PROFIL

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Som person är du driven och inte rädd att behöva ta snabba beslut på egen hand. Du är en problemlösare och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Det viktigaste för oss är inte att du är fullärd utan att du har ett engagemang och en vilja. 

För att vara aktuell till traineeprogrammet och tjänsten som Junior Projektledare bör du minst uppfylla nedan krav:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom elkraft, energiteknik, elektroteknik, byggteknik med inriktning vägg och vatten
 • Har stort tekniskt intresse 
 • Flytande i svenska och engelska
 • Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

 • Tidigare arbetat i anläggningsbranschen
 • Erfarenhet av tidsplaneringsvektyg
 • Varit montör eller ledande montör


REKRYTERINGSPROCESSEN

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:
 1. CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
 2. Telefonavstämning med Framtiden.
 3. Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
 4. Slutintervju med Craftor.
 5. Säkerhetsprövning.

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
För denna tjänst kommer du under tiden du går talangprogrammet att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Craftor.

VILLKOR

Startdatum: Hösten 2023
Placeringsort: Stockholm/Sollentuna
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000138894606