SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior Projektledare till AFRYs Talangprogram! på Framtiden

Junior Projektledare till AFRYs Talangprogram!

Framtiden Barsebäck, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu har du som nyexaminerad ingenjör en unik möjlighet att axla en spännande roll samt ingå i vårt Talangprogram tillsammans med AFRY! Ta möjligheten och ansök rollen som Junior Projektledare!

OM TJÄNSTEN
För AFRYs räkning gör vi nu en satsning, där vi vill ge dig som nyutexaminerad Ingenjör möjligheten att ingå i vårt Talangprogram. Detta är en god möjlighet för dig som vill ges kunskaperna som krävs för att arbeta med projektledning - för att i förlängningen kunna bli en kvalificerad Projektledare!

I rollen som Junior Projektledare arbetar du med ett brett perspektiv inom kärnkraftsverksamheten. Just nu består projekten främst av demontering, där du kommer ha breda uppgifter i dina ansvarsområden. Det kan vara att analysera förutsättningar inför rivning, genomföra utredningar, ta fram koncept, föra dialog med olika kontaktytor inför demonteringsarbete.

Projekten kan exempelvis bestå av att plocka ut turbiner, riva betongdelar, avfallshantering med mera där du som Junior Projektledare är med och koordinerar avseende analys, logistisk och hanteringen kring de olika projektledarna.

Exempel på andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Kontakt med entreprenader, arbeta med kravställning gentemot entreprenader
  • Du koordinerar arbetet och agerar stöd till huvudsakligt ansvarig projektledare
TALANGPROGRAMMET
Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas.

Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.

OM AFRY
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Mer om AFRY på eventuellt intervjutillfälle

DIN PROFIL
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse, och ser detta som en god möjlighet att direkt få möjlighet att utveckla dina färdigheter inom projektledning i en junior roll. Du finner det intressant med arbete inom energibranschen, och kommer in med en ödmjukhet samt vilja om att lära.

Som Junior Projektledare krävs det:
  • Lägst högskoleingenjör, företrädesvis inom Industriell ekonomi, maskinteknik, produktutveckling eller likvärdigt
  • Svenska & engelska
  • Körkort B
OM FRAMTIDEN
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ges möjlighet att övergå och bli anställd direkt hos kundföretaget

VILKOR
Start: September 2023
Omfattning: Heltid
Placering: Barsebäck

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000138794239