Jobbet Junior projektledare sökes till IT avdelning på Forsmark har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior projektledare sökes till IT avdelning på Forsmark publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

OM FÖRETAGET

Har du erfarenhet av att arbeta i projekt och har kunskap om hur projekt drivs? Då är detta tjänsten för dig. 

Forsmarks kärnkraftverk satsar på framtiden och gör stora investeringar i anläggningen för att säkra Sveriges elförsörjning i framtiden. Forsmark står för en sjättedel av Sveriges elproduktion.  Nu söker Forsmark förstärkning till IT avdelningen i form av en projektledare. 

OM TJÄNSTEN
Som projektledare kommer du att arbeta med projekt och uppdragsledning på IT avdelning, främst på lokala uppdrag på Forsmark men det kan även förekomma samarbetsprojekt mot övriga Vattenfall IT.

OM DIG
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, erfarenhet av att arbeta i projekt och har kunskap om hur projekt drivs.  Det är meriterande om du har kunskap om VPMM eller liknade, erfarenhet av att arbeta med IT-relaterade projekt samt erfarenhet av projektdokumentation och projektbudget. 

Som person bör du vara strukturerad och organiserad, ha lätt för att skapa nya kontakter, kunna arbeta självständigt för att kunna vara drivande i egna projekt samt inneha en god social förmåga. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Forsmark 
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid (dagtid)
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet med god chans till förlängning. 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

81041

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till