Jobbet Junior projektledare sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior projektledare sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en teknisk utbildning och är intresserad av projektledning? Vill du ha ett flexibelt arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Kantar Sifo’s räkning en junior projektledare. Kantar Sifo är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag och ingår i en global koncern med kontor i över 100 länder. De tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar gällande marknadsinformation. För att lyckas utvecklar de kontinuerligt nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Deras experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer branding, organisation, ledarskap och kundrelationer hjälper kunderna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer.

Nu har du chansen att bli deras nya juniora projektledare kontoret i centrala Stockholm! I rollen tillhör man deras affärsområde för medarbetarundersökningar. Med hjälp av egenutvecklade system kommer man att arbeta med medarbetarundersökningar av varierande storlek, allt mellan 100 till 100 000 deltagare. Varje projekt gör man i tätt samarbete med en senior projektledare och en konsult. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av:
- Formulera och utforma ett frågeformulär i HTML och SQL
- Arbeta med målgrupp och urval för respektive undersökning
- Utskick, påminnelser och insamling av enkätsvar
- Kontinuerlig dokumentation i Excel
- Kontinuerlig kundkontakt under projektets gång

Detta är en bred och utvecklande roll på ett bolag där personalen vill stanna kvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i sikte, då man antingen kan avancera till en annan roll inom sitt affärsområde eller bredda sig till andra affärsområden.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av Kantar Sifo men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Man kommer att utgå från Kantar Sifos kontor i centrala Stockholm och kontorstider tillämpas, med viss möjlighet till flexibilitet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning och ett stort tekniskt intresse. Kanske är du nyexaminerad, kanske har du hunnit arbeta något år i en teknisk och kundnära roll. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i Excel, då det används frekvent. Har du dessutom kunskaper inom HTML och SQL ser vi detta som mycket meriterande.

För denna tjänst läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. I och med att rollen innehåller en hel del kundkontakt behöver du vara serviceorienterad, social och inte rädd för att initiera nya kontakter. Vidare har du en god struktureringsförmåga och tar personligt ansvar för dina uppgifter. En stor del av arbetet sker på engelska, varpå goda skriftliga och muntliga kunskaper krävs. Vidare behöver du kunna förstå och göra dig förstådd på svenska. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49271

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till