Jobbet Junior projektledare med ingenjörsbakgrund sökes till miljömedvetet företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior projektledare med ingenjörsbakgrund sökes till miljömedvetet företag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en naturlig ledare som gillar att driva projekt framåt? Då kan vår tjänst som projektledare hos Centriair vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du att vara med och leda både större och mindre projekt. Projekten handlar om att hjälpa kunder att hitta lösningar gällande produkter för luftrening. Det handlar vanligtvis om att planera och genomföra projekt direkt ute hos kund vilket innebär en del resande.
Du kommer ansvara för bland annat
•Inköp av utrustning, projektplan, budget och resursbehov
•Ta vara på projektrapporter, tekniska utvärderingar och analyser
•Ute på fält koordinera montage och installation
•Genomföra tester och mätningar
Du är med från början till slut allt från design, kravspecifikationer och uppföljning.


Om företaget
Centriar utvecklar och säljer teknologiskt ledande lösningar för lukt/luftrening i industriella tillämpningar.
Deras lösningar är beprövade både miljömässigt och ekonomiskt och har vanligtvis högre prestanda och lägre energiförbrukning än konkurrerande system. De arbetar internationellt och har merparten av deras installationer i Europa men även anläggningar Nordamerika och Asien.
Centriair’s vision är att tillhandahålla den bästa lösningen, både tekniskt och kommersiellt, för lukt/luftrening i industriella tillämpningar. Detta uppnår dem genom kontinuerlig förfining av deras befintliga teknik samt genom utveckling av nya lösningar i samarbete med akademin, industrin och kunderna.


Din profil
Vi söker dig som inte är rädd för att ta saken i egna händer, besitter egenskaper så som självständig, nyfiken och teknisk. Du behöver tycka det är kul att dimensionera system därmed nyfikenheten av att förstå själva tekniken bakom funktionerna. Då du ofta arbetar direkt ute hos kund behöver du även vara serviceminded och flexibel till att vara på resande fot.

Skallkrav
•Eftergymnasial teknisk utbildning, ex. Maskin, Energi, Kemi
•Svenska och/eller Engelska i tal och skrift
•Någon form av erfarenhet inom projektledning sen tidigare
Meriter:
•B-körkort


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17 med flex
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

19826

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till