Jobbet Projektledare inom ventilation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom ventilation publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning


Är du projektledare i byggbranschen? Eller är du erfaren ventilationsmontör som vill ta nästa steg i karriären? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos Assemblin driver du 5-10 projekt åt gången. Du får projekt tilldelade från ledningen där du tar över och styr projektet från start fram till slutbesiktning. Projekten är främst i Växjöområdet men sträcker sig till närliggande orter. Du har daglig kontakt med dina montörer och andra medarbetare. Du är även delvis ute på entreprenaderna men mestadels av din tid spenderas på Växjökontoret med administrativa uppgifter. I projekten kommer du bland annat ansvara för: - Dina montörer och personal - Ekonomi/Budget - Planering - Kunder och kundkontakt

Om företaget
Assemblin är ett entrepenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. De är en komplett installations- och servicepartner som utformar, installerar och underhåller tekniska system för främst el, värme, sanitet, ventilation och automation. De har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Deras värdeord; affärsmässighet, enkelhet, kompetens och pålitlighet utgör kulturen på företaget och bidrar till en stor trivsel internt.

Din profil
Skallkrav: - Körkort B - Svenska i tal och skrift - Erfarenhet av ventilationsmontering, alternativt relevant utbildning i projektledning. Meriterande: - Erfarenhet som projektledare Som person är du självgående med trygghet i att ta ansvar. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du är lyhörd. Att lyssna och ta in information och upplysningar från medarbetare och dina montörer är en viktig del av jobbet. Har du möjlighet att resa längre sträckor i tjänsten är det ett stort plus.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Ort: Växjö Befattning: Heltid, tillsvidare

Referens

20127

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till