Jobbet Junior projektingenjör till Midroc Automation! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior projektingenjör till Midroc Automation! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär? Har du en god administrativ vana samtidigt som du har ett stort tekniskt intresse? Har du dessutom på längre sikt ambitionen att växa in i rollen som projektledare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Academic Work söker för Midrocs räkning en junior projektingenjör.

Midroc agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Midroc som företag erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Midrocs kontor är placerat i Mölndal, där det i dagsläget arbetar cirka 50 medarbetare inom roller som bland annat projektledare, konstruktör och automationsingenjör. På den aktuella avdelningen är det 20 personer, där goda samarbeten genomsyrar kulturen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Uppdraget är en långsiktig heltidstjänst och kommer initialt att sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som projektingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med projektledaren. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att stötta projektledaren i dennes arbetsuppgifter. Du kommer att vara delaktig från start till mål i merparten av de projekt som ni tar er an, dina arbetsuppgifter är sålunda mycket varierande. I tjänsten ingår mycket kontaktytor, såväl internet som externt. Det är således av stor vikt att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om mötet med nya människor.

Du kommer till exempel att:

* Biträda projektledaren i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Delta i dokumentationsarbetet, så som rapportskrivning och tidsplansarbete
* Delta i projektmöten

Tjänsten passar dig som stimuleras av en varierande roll där en kombination av administrativt arbete och möten med andra människor är en stor del. Du trivs med att hugga i där det behövs och har inga problem med att ta dig an nya arbetsuppgifter. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som har ambitionen att arbeta i en projektledarroll i framtiden och dessutom få bra stöttning på vägen dit.

* Har en relevant högskole eller civilingenjörsutbildning, förslagsvis inom el, automation eller industriell ekonomi
* Har ett stort teknisk intresse
* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda språken kontinuerligt används i tjänsten
* Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:

* Har tidigare praktisk erfarenhet av en teknisk tjänst, till exempel som maskinoperatör
* Har arbetat i en liknande roll

Som person är du strukturerad och kommunikativ då arbetet till stor del består av administrativa uppgifter samt många kontaktytor både internt och externt. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du har en affärsmässighet som gör att du hela tiden för projekten framåt.
Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Mölndal, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15014953-SE

Liknande jobb

Säljare Kungsbacka Rusta AB
SMT Supply Chain Planner Göteborg SKF

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till