Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior projektingenjör till Atlas Copco Tierpverken! jobb i Uppsala på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior projektingenjör till Atlas Copco Tierpverken! på Academic Work

Junior projektingenjör till Atlas Copco Tierpverken!

Academic Work Uppsala, Uppsala län Heltid
Här finns möjligheten att göra karriär som projektingenjör på ett av Sveriges ledande teknikföretag! Atlas Copco i Tierp söker nu dig som studerat till ingenjör och som gillar att ha många bollar i luften. I den här rollen får du ta mycket eget ansvar och samtidigt vara med och utveckla en del av företaget. Låter det som något för dig? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande!


Om tjänsten
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar och verktygen från Tierpverken används inom många olika områden, bland annat fordonsindustrin. Som projektingenjör kommer du att ansvara för att identifiera och driva förändringsprojekt från start till mål. Ditt arbetsområde kommer främst vara inom monteringsavdelningen men du kommer även arbeta i tvärfunktionella team och interagera med olika intressenter och viktiga gränssnitt.

I ditt team är ni totalt 15 personer varav 3 projektingenjörer. Teamet har en dynamisk miljö med juniora och seniora personer som bidrar med innovativa lösningar och stor trygghet. Under din introduktion följer du en plan för din utveckling och får hjälp av dina erfarna kollegor för att komma in i arbetet.

Du erbjuds

* En möjlighet att växa inom teknik på ett ledande företag
* Erfarna kollegor med mycket kompetens inom området
* Möjligheten att själv driva din utveckling framåt på ett stort företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Identifiera och driva förändrings- och förbättringsprojekt såsom att implementera nya arbetssätt och utveckla processer
* Utveckla och stödja det kontinuerliga förbättringsarbetet inom monteringsavdelningen

Vi söker dig som

* Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen, exempelvis inom maskinteknik eller kemiteknik
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av projektledning eller förändringsledning
* Har erfarenhet av Lean

Som person är du:

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i den här rollen tror vi att du är en tydlig och pedagogisk förändringsledare som kan argumentera för nödvändiga förändringar. Du är självgående och målfokuserad, med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt. Utöver detta är du också en teamspelare och en god kommunikatör med en positiv inställning och problemlösningsfilosofi som tar dig framåt i alla situationer

Dessa tre kompetenser kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:

* Kommunikativ
* Bra på att samarbeta
* Flexibel

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Tierp
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copco Tierpverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget
Atlas Copco är ett globalt industriföretag baserat i Stockholm, Sverige, med nästan 40 000 anställda och kunder i mer än 180 länder. Våra industriella idéer ger våra kunder möjlighet att växa och driva samhället framåt. Det är så vi skapar en bättre morgondag. Vi är pionjärer och teknologiförare och industrier över hela världen litar på vår expertis. Våra marknadsledande kompressorer, vakuumlösningar, generatorer, pumpar, elverktyg och monteringssystem finns överallt.

Vårt uppdrag är att uppnå hållbar, lönsam tillväxt. Detta innebär att man innoverar med ett långsiktigt perspektiv och stöder våra kunder att möta deras hållbarhetsambitioner. Det innebär att minimera miljöpåverkan från vår verksamhet och produkter. Det innebär att se till att våra anställda är säkra och friska och att vårt företag förblir magert och effektivt. Det inkluderar också att växa på ett sätt som är etiskt, respekterar och främjar mänskliga rättigheter och med nolltolerans för korruption i hela värdekedjan.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060124-SE