Jobbet Junior projektör till Sigma! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior projektör till Sigma! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad eller hunnit jobba något år som entreprenör och vill starta/fortsätta din karriär på ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, byggprojektering och projektledning? Då kan Sigma Civil vara något för dig. Här erbjuds du en bred och varierande roll och där du har möjligheten att utvecklas inom bolaget. Du kommer bli delaktig i hela projekteringscykeln och succesivt få mer ansvar i uppdragen. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Academic Work söker för Sigma Civils räkning en junior gata-, väg-, markprojektör till deras kontor i Umeå. Sigma Civil tillhandahåller en rad tjänster inom samhällsbyggnadssektorn som exempelvis väg-, gatu-, VA-projektering, miljö och geoteknik. Som junior projektör kommer du att få arbeta med en stor variation av projekt i allt från tidiga skeden till detaljprojekteringsskeden och vidare till entreprenörernas slutredovisning. Du kommer att arbeta i både mindre och större projektteam beroende på projektstorlek.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma Civil. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till minst 1 år framöver och bör ses som långsiktigt då det finns goda möjligheter att bli överrekryterad Sigma Civil, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som junior projektör kommer du arbeta i projekt från aktörer i hela landet men med fokus på Umeåområdet. Dina kunder kan vara statliga, kommunala, entreprenörer eller privata företag och dina dagar kommer att variera och innebära mycket kontakt med kunder.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med utredningsprojektering, bygglovritningar i CAD-miljö av exempelvis gator och vägar.
* Arbeta med detaljprojektering i CAD-miljö av exempelvis en gata, väg eller in bostadsgård
* I CAD-miljö att rita konstruktionsdetaljer, vägsektioner med mera

Tjänsten passar både dig som nyligen tagit din ingenjörsexamen, antingen från högskolan eller YH, eller dig som jobbat som entreprenör, mättekniker eller liknande och förvärvat kunskaper i området i arbetslivet.

Till en början kommer du få en introduktion och du kommer gå bredvid en mer senior kollega som stöttar dig i din introduktion. För dig som vill få in foten i byggbranschen så är detta en rivstart på karriären där du kommer få värdefull erfarenhet och framtiden hos Sigma erbjuder mycket utvecklingsmöjligheter!

* Har en YH-, högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område eller jobbat ett par år i branschen som till exempel mättekniker, entreprenör eller liknande
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i arbetet.
* Har grundläggande kunskaper i CAD

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området, från exempelvis praktik, sommarjobb eller exjobb.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig efter förändringar i arbetet då du kommer att jobba parallellt med olika projekt. Vi ser att du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Till sist är det A och O att du är en teamplayer, då du kommer ha många olika kontaktytor såväl som internt som externt!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: april
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Umeå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma Civils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15015490-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till