Jobbet Junior Project Manager sökes till Permobil! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Project Manager sökes till Permobil! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Kickstarta kärriären som projektledare på ett globalt företag där du ansvarar för att säkerställa leverans och kvalité av företagets produkter tillsammans med lokala och internationella kollegor!

Academic Work söker en junior projektledare för Permobils räkning. I rollen kommer du, tillsammans med seniora kollegor ingå i team inom Product Development och Product Maintenance. Teamen ingår i affärsenheten Power Products som levererar avancerade elektriska rullstolar, tillbehör och mjukvarulösningar som bidrar till en ökad livskvalitet för företagets kunder. I rollen som junior projektledare kommer du utgå från Permobils kontor i Timrå. Samarbetet inom organisationen innefattar utöver lokalt, även kontakt och kommunikation med kollegor i Kina samt USA. För att introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du till en början arbeta parallellt med en erfaren kollega samt ta del av interna utbildningar där du får kunskap inom bland annat Permobils produkter, kvalitetssystem, regelverk och produktutvecklingsprocesser. I rollen som projektledare har du stora möjligheter att utvecklas inom både ditt område samt företaget genom att få en bred inblick i organisationens olika avdelningar och tjänster.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Permobil. Uppdraget sträcker sig tolv månader framåt. Förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan samtliga parter är målsättningen därefter att bli anställd direkt hos Permobil.

Kandidatprofil

I rollen som junior projektledare är tanken att du till en början främst kommer att arbeta i teamet inom Product Maintenance. Du ansvarar för uppdragen från start till slut och ditt största fokus kommer vara på att designändringar utförs i tid och enligt deadline, samtidigt som de håller en hög kvalitet och överensstämmer med de medicintekniska föreskrifter som finns. Du kommer att leda arbetet från planering till överlämning till produktion och se till att samtliga avdelningar levererar i tid. Du kommer få möjlighet att successivt växa in i rollen och från början ansvara för några enstaka uppdrag åt gången, för att senare arbeta med mellan fem till tio uppdrag baserat på omfattningen av dessa. Till din hjälp har du ett korsfunktionellt team från olika tekniska och geografiska områden inom organisationen.

Du kommer till exempel att:

* Hålla i möten för att följa upp status och tidsplanering
* Ansvara för planering och rapportering av tilldelade uppgifter
* Aktivt bidra till företagets processutveckling

Tjänsten passar dig som besitter en personlig mognad och inte räds att ställa krav på kollegor samtidigt som du tar eget ansvar för att säkerställa planering leverans och kvalité i dina uppgifter. Goda kommunikativa kunskaper kommer vara av stor vikt då du ansvarar för att samordna insatser från flera kollegor inom organisationen.

* Är examinerad högskole-/civilingenjör
* Har goda kunskaper inom Office-paketet
* Talar och skriver obehindrat i engelska, då intern kommunikation på engelska förekommer regelbundet

Tjänsten kräver ingen tidigare arbetserfarenhet inom projektledning, Permobil kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror på att rätt person kan växa in i rollen. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom att arbeta i projektform, alternativt arbetserfarenhet inom industribranschen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall, Timrå
* Kontaktuppgifter: Gustav Johansson, gustav.johansson@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Permobils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15022558-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till