Jobbet Junior Project Engineer till Firefly AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Project Engineer till Firefly AB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

När du kliver in genom dörrarna hos Firefly i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm möts du av inbjudande och ljusa lokaler med en modern och industriell känsla. Här arbetar såväl säljare som tekniska projektledare, servicetekniker, utvecklare och konstruktörer. En trappa ner finns även produktionen vilket gör att du alltid har närhet till tekniken du arbetar med. Intresset för tekniken men även för människor och utveckling genomsyrar organisationen. Som en del av Firefly blir du dels en del av ett växande företag med stora ambitioner men framförallt ett företag som har förstått hur viktig du som medarbetare är för deras fortsatta resa. Är du nyexaminerad, tar examen inom kort eller har något års erfarenhet och lockas av att få utvecklas hos ett expansivt företag med goda möjligheter till en lång och lärorik karriär? Då har du kommit rätt!


Om tjänsten
Firefly utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner i industriapplikationer och infrasystem. Till affärsområdet Industriapplikationer hör skräddarsydda system som övervakar industriella tillverkningsprocesser inom områden som träbearbetning, mjukpapper, livsmedel, biobränsle och återvinning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar. Företaget finns representerat över hela världen och försäljning sker både direkt till kund och via distributörer.

I takt med att de växer skapas nu ett nytt tekniskt supportteam som kommer att ge stöd till deras tekniska projektledare. Du kommer att erbjudas en gedigen men intensiv introduktion för att på bästa sätt komma in i arbetet och inledningsvis ha mycket stöd från en av de andra personerna i ditt team som har lång erfarenhet från Firefly.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Firefly.

Arbetsuppgifter
Som Junior Project Engineer kommer du att jobba i nära samarbete med- och stötta de tekniska projektledarna i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära:

• Framtagning av teknisk kundanpassad dokumentation
• Skapa ritningar i CAD
• Konfigurering av system

I takt med att dina kunskaper växer kommer du att kunna ta dig an mer ansvar och på sikt är tanken att du själv ska kunna ta över mindre projekt och även ha direktkontakt med kund. Firefly erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter och det finns flera olika karriärvägar inom företaget beroende på vad du själv är intresserad av. I och med att Firefly verkar på en global marknad finns även internationella karriärmöjligheter inom företaget.

Vad gör firefly?

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är nyexaminerad från en relevant teknisk eftergymnasial utbildning från YH, högskola eller universitet (alternativt tar examen inom kort eller har något års arbetslivserfarenhet)
• Har goda kunskaper i CAD
• Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du har...

• Kunskaper i 3D CAD och/eller Solid Works
• Språkkunskaper i spanska och/eller tyska

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Motivera därför väl i din ansökan varför du söker tjänsten. De personliga kompetenser vi kommer lägga störst vikt vid i denna rekrytering är:

• Samarbetsförmåga
• Problemlösande
• Strukturerad
• Självgående

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Hammarby Sjöstad
• Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Firefly AB´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på malin.snarbacka@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 45 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar. Firefly har två affärsområden: Industriapplikationer och Infrasystem (Sentio®). Till affärsområdet Industriapplikationer hör skräddarsydda system som övervakar industriella tillverkningsprocesser inom områden som träbearbetning, mjukpapper, livsmedel, biobränsle och återvinning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar. Företaget finns representerat över hela världen och försäljning sker både direkt till kund och via distributörer. Fireflys aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North.

Referens

15032037-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till